29 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2014

Η MOTOGAS RACING στο διπλό αγώνα των Σερρών, 25/26-10-2014

Δελτίο τύπου της MOTOGAS RACING για τον διπλό αγώνα στις Σέρρες στις 25 και 26-10-2014.

IMG_5520
Αβραμόπουλος Αντώνης
«Την Παρασκευή έχασα το πρώτο χρονομετρημένο καθώς έπρεπε να πάμε Θεσσαλονίκη και να γυρίσουμε. Στο δεύτερο έκανα πρώτο χρόνο ανάμεσα στις μοτοσυκλέτες 125cc και τον 4ο γενικής. Ο αγώνας του Σαββάτου δε θα μπορούσε να είναι καλύτερος για μένα, σε συνδυασμό με τον άστατο καιρό βρέθηκα στους πρώτους γύρους σε ένα γκρουπ οδηγών που πάλευε για την πρώτη θέση. Σύντομα είδα ότι μπορώ να βγω ακόμη και πρώτος. Έτσι πίεσα και σε όλο τον αγώνα μονομάχησα με τον Νότη και τον Γιώργο Κίτσο ο οποίος έκανε προφανώς έναν αγώνα τακτικής χωρίς πολλά ρίσκα. Τελικώς είδα πρώτος την καρό σημαία και πανευτυχής δηλώνω πως τα συναισθήματα ήταν μοναδικά και απερίγραπτα! Την Κυριακή ευχόμασταν όλοι να βρέχει και επαναλήφθηκε ένα σκηνικό ίδιο με του Σαββάτου. Αυτή τη φορά όμως ο Νότης αποδείχτηκε πιο έτοιμος και πιο δυνατός και σε συνδυασμό με δύο γύρους που καθυστέρησα πίσω από το Μάκη Σιφναίο αρκέστηκα στη δεύτερη θέση γενικής. Το Σαββατοκύριακο πραγματικά δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο για μένα και για την ομάδα καθώς δικαιώνεται η δουλειά μας. Τερμάτισα 3ος στο πρωτάθλημα κάτι που είναι εκπληκτικό! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για άλλη μια φορά στη MotoGas Racing και σε όλη την ομάδα για το υπέροχο κλίμα που έχουμε. Τώρα έχουμε λίγο χρόνο για ξεκούραση και προετοιμασία για το 2015!»

IMG_6442
Αντώνας Μενέλαος
« Την Παρασκευή ήμουν αρκετά ανταγωνιστικός για πρώτη φορά φέτος. Η εκκίνηση με βρήκε στην 7η θέση. Ο καιρός έπαιξε το ρόλο του αυτό το διήμερο αφού η πίστα ήταν σε μερικά κομμάτια της στεγνή και σε μερικά άλλα βρεγμένη. Ο αγώνας του Σαββάτου δεν ήταν άσχημος για μένα αφού τερμάτισα στην 7η θέση, ενώ στον δεύτερο της Κυριακής τερμάτισα 10ος αποτέλεσμα όχι και τόσο ικανοποιητικό. Ωστόσο βελτιώσαμε πολύ τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας και λύσαμε τα προβλήματα που υπήρχαν στους προηγούμενους αγώνες. Ήθελα αυτή τη φορά να σταθώ περισσότερο στο να ευχαριστήσω μερικούς ανθρώπους που μου έχουν σταθεί στη σταδιοδρομία μου. Οφείλω ένα ευχαριστώ λοιπόν στον Ζαφείρη Νικόλαο που μου στάθηκε σε όλες μου τις προπονήσεις και με βοήθησε οδηγικά, στον Νίκο Περιστερά που με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα, στον κύριο Τασούλη που πάντα κοίταζε τις αναρτήσεις μου ως πραγματικός επαγγελματίας και τέλος όλο τον ηλεκτρονικό τύπο που κάνει την προσπάθειά μας γνωστή στον κόσμο. Για πρώτη φορά καταφέρνω να ακολουθήσω ολόκληρο το πρωτάθλημα, οφείλω λοιπόν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Motogas Racing που μου έδωσε τη δυνατότητα αυτή! »

IMG_7628

Νότης Παπαπαύλου
«Από την Παρασκευή φάνηκε πως ο αγώνας θα κριθεί από τον καιρό. Δυστυχώς χάσαμε το πρώτο χρονομετρημένο αφού η μοτοσυκλέτα μου στα ελεύθερα παρουσίασε μια απρόσμενη βλάβη και η ομάδα αναγκάστηκε να πάει Θεσσαλονίκη και να επιστρέψει ώστε να φέρουμε ανταλλακτικά. Στο δεύτερο χρονομετρημένο έκανα 5ο χρόνο γενικής και 2ο ανάμεσα στις μοτοσυκλέτες 125cc. Το Σάββατο φορέσαμε τα βρόχινα ελαστικά μας και έκανα έναν αγώνα αρκετά καλό αφού πάλεψα για την πρώτη θέση καθ’ όλη τη διάρκειά του αλλά η μοτοσυκλέτα μου λόγο καιρικών συνθηκών δε δούλευε καλά στην ευθεία στην 5η και 6η σχέση όπου έχανα πολύ χρόνο. Έτσι τερμάτισα 3ος τελικά αλλά παρ’ όλα αυτά εξοικειώθηκα με τη μοτοσυκλέτα. Την Κυριακή στήσαμε λίγο διαφορετικά τον κινητήρα και η μοτοσυκλέτα δούλεψε πολύ καλύτερα. Έκανα άθλια εκκίνηση αλλά μόλις στον δεύτερο γύρο ήμουν τρίτος και από κει και έπειτα συγκεντρώθηκα και οδήγησα όπως ξέρω κάνοντας μία διαφορά 46 δευτερολέπτων από τον δεύτερο και πήρα την καρό σημαία με σχετική άνεση και χωρίς να απειληθώ από κανέναν. Επιτέλους οδήγησα τη μοτοσυκλέτα όπως μπορώ και το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο δυνατό. Τώρα πλέον, μετά από την εμπειρία να οδηγήσω μία μοτοσυκλέτα παγκοσμίου, έχω να σκεφτώ το μέλλον στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ευχαριστώ όλους τους χορηγούς μου που βοηθάνε στο να γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα και το MotoGas racing για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και τη μοτοσυκλέτα που μου παραχώρησε!»

IMG_7621

Κωνσταντίνος Σεφέρογλου

« Επιτέλους “εντός έδρας” αγώνας για μας. Την Παρασκευή κάναμε το δικό μας αγώνα με το χρόνο ώστε να προλάβουμε τα δεύτερα χρονομετρημένα αφού έπρεπε να πάμε Θεσσαλονίκη και να επιστρέψουμε με τα ανταλλακτικά που χρειαζόμασταν για τη μοτοσυκλέτα του Νότη η οποία παρουσίασε κάποια απρόσμενη μηχανική βλάβη. Τα χρονομετρημένα ήταν αρκετά καλά και για τους τρεις οδηγούς. Το Σάββατο γράψαμε ιστορία αφού για πρώτη φορά αναβάτης (Αντώνης Αβραμόπουλος) με μοτοσυκλέτα 125cc κερδίζει αγώνα ανάμεσα σε μοτοσυκλέτες 250cc. Την Κυριακή γράψαμε για άλλη μια φορά ιστορία αφού για πρώτη φορά τόσο νεαρός αναβάτης (Νότης Παπαπαύλου) κερδίζει αγώνα σε πρωταθληματική κατηγορία του ΠΠΤ μοτοσυκλέτας! Επίσης ο Αντώνης τερμάτισε 3ος στο πρωτάθλημα! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια λοιπόν, δε χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο. Το τέλος της Κυριακής μας βρίσκεις πανευτυχείς και γεμάτους αισιοδοξία για το μέλλον! »
Όποιος θέλει να γνωρίσει την ομάδα και να δει από κοντά καθαρόαιμες μοτοσυκλέτες οι οποίες πριν από μερικά χρόνια αγωνιζόταν στο motogp μπορεί να μας βρει στη Θεσσαλονίκη, άνω Ηλιούπολη επί της οδού Μακρυγιάννη 24 η στο facebook στη σελίδα www.facebook.com/pages/Moto-GAS-racing/245318855496884?fref=ts.

Με εκτίμηση MotoGas Racing.

IMG_5472 IMG_7499

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events