18 April 2024
WSBKΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Laguna Seca επιστρέφει στο ημερολόγιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike για το 2013

Μα  τριετή συμφωνία έκλεισε μεταξύ της Infront Motor Sports και Mazda Raceway Laguna Seca και έτσι το  FIM Superbike World Championship θα γυρίσει στην πίστα  της Καλιφόρνιας για την επόμενη σεζόν αλλά και το 2014 και το 2015.

Η επιβεβαιωμένη ημερομηνία για τον αγώνα  του 2013 θα είναι 27 – 29 Σεπ, και αυτό σηματοδοτεί την επιστροφή του πρωταθλήματος στην   θεαματική πίστα της Laguna Seca  για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια απουσίας. Ο τελευταίος αγώνας του  World Superbike πραγματοποιήθηκε στη Laguna Seca το 2004.

Ο Paolo Flammini, Διευθύνων Σύμβουλος της Infront Motor Sports, δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα επιστρέψει στην Laguna Seca για τον Γύρο των ΗΠΑ για πρώτη φορά από το 2004 Κατά τη διάρκεια της δεκαετούς περιόδου στην οποία ήμασταν εκεί τελευταία, γίναμε μάρτυρες μιας εξαιρετικής. αύξησης του ενδιαφέροντος  και είμαστε σίγουροι ότι η εκδήλωση αυτή θα γίνει και πάλι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στο ημερολόγιο. Η επιστροφή της Laguna Seca στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, με έξι κατασκευαστές να ανταγωνίζονται  θα είναι σίγουρα μια ώθηση στην αύξηση των  θεατών του πρωταθλήματος στην  Καλιφόρνια που  έχει μια ιδιαίτερη παράδοση και προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για τους χορηγούς της βιομηχανίας μοτοσικλέτας, και τα μέσα ενημέρωσης. ”

«Έχουμε μια ισχυρή ιστορία με το World Superbike και είμαι ενθουσιασμένος για το τριετές πρόγραμμα αγώνων», λέει ο Gill Campbell, Διευθύνων Σύμβουλος / Γενικός Διευθυντής.   Mazda Raceway Laguna Seca “Η επιστροφή τους στο Mazda Raceway Laguna Seca σταθεροποιεί τη θέση μας ως την κορυφαία πίστα στις ΗΠΑ για αγώνες μοτοσικλέτας.”

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events