29 March 2024
KTMΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΝέα της Αγοράς

Η KTM ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ το RC 390 Cup

Η KTM και η ADAC παρουσιάζουν το KTM RC 390 Cup, την μοτοσυκλέτα για το “ADAC JUNIOR CUP POWERED BY KTM”, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στο MotoGP της Γερμανίας στο  Sachsenring. Για την επόμενη χρονιά, το RC 390 θα χρησιμοποιηθεί στο Brand Cup για τους νέους ανερχόμενους αναβάτες.

KTM-RC-390-Cup-90-right

Παρουσιάζοντας τη μοτοσυκλέτα που θα χρησιμοποιηθεί το 2014 στο “ADAC Junior Cup powered by KTM”, η KTM κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της στο ασφάλτινο τερέν. Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto3 – Η KTM έφερε τον Παγκόσμιο Τίτλο στην Αυστρία, στην πρώτη χρονιά της συμμετοχής της – και τη συμπλήρωση της γκάμας των Duke με τα 125, 200 και 390, θα υπάρχει και μια έκδοση με ολόσωμο φέρινγκ.

Το “ADAC Junior Cup powered by KTM” θα φέρει τα RC 390 στη δράση για πρώτη φορά παγκοσμίως, καθώς θα είναι η μόνη μοτοσυκλέτα που θα χρησιμοποιηθεί στο Brand Cup.

image001

Φυσικά, δεν είναι δύσκολο για την sport εταιρεία του Mattighofen, να συνδέσει την παραγωγή με τους αγώνες.

Εν συντομία: όπως πάντα, η KTM για μια ακόμη φορά υπογραμμίζει ότι πάντα είναι “Ready to Race”, από κάθε άποψη παρουσιάζοντας το RC 390 Cup στο Γερμανικό Grand Prix.

image007

Ο CEO της KTM Stefan Pierer: «Εξελίξαμε μια καθαρά αγωνιστική μοτοσυκλέτα GP για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto3. Σε αντίθεση, το RC 390 Cup βασίζεται σε μια μοτοσυκλέτα παραγωγής. Τα δύο αυτά projects μπήκαν σε μέγιστη προτεραιότητα διότι η εξέλιξη μικρού κυβισμού, υψηλής ποιότητας μοτοσυκλετών δρόμου είναι μέσα στον πυρήνα της δραστηριότητάς μας. Το νέο KTM RC 390, που θα είναι διαθέσιμο στην αγορά το 2014, θα καλύψει μια σημαντική απαίτηση της αγοράς για οικονομικές ποιοτικές sport μοτοσυκλέτες στους χαμηλότερους κυβισμούς

KTM-RC-390-Cup-45-left

Ο CEO της KTM πρόσθεσε: «Από το 1993, η ADAC έχει πετύχει πολλά, με εξαιρετική δουλειά, με αναβάτες που ανελίχτηκαν στο Junior Cup. Η προώθηση και υποστήριξη νέων ταλέντων είναι επίσης άλλη μια σημαντική άποψη της KTM. Είμαστε έτοιμοι να βάλουμε πολλή ενέργεια σε αυτό, διότι εμπλεκόμαστε ενεργά στην προώθηση νέων αναβατών τόσο στο χώμα όσο και στην άσφαλτο. Είμαστε ειλικρινά ενθουσιασμένοι που μπορούμε να υποστηρίξουμε το ADAC Junior Cup με το KTM RC 390 Cup με όλες τις μοτοσυκλέτες KTM. Επίσης, επειδή με την ADAC έχουμε έναν αφοσιωμένο, αξιόπιστο και ισχυρό συνεργάτη στον οποίο όσοι εμπλέκονται είναι επαγγελματίες.»

image011

Ιδανικό για νέους αγωνιζόμενους: KTM RC 390 Cup

Ο πρωταρχικός στόχος εξέλιξης του πλήρως ντυμένου με φέρινγκ RC 390 Cup, ήταν να δημιουργήσει οικονομικούς αγώνες για νέους αναβάτες με το μέγιστη δυνατή αγωνιστική προοπτική.

 Για να επιτευχθεί αυτό, η μοτοσυκλέτα RC 390 Cup έχει μια ισχυρή και αξιόπιστη «ψυχή», με ιδιαίτερα μοντέρνα σχεδίαση. 375cc, τέσσερις βαλβίδες, υγρόψυξη, δύο αντλίες λαδιού, ψεκασμός Dellorto – είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του μονοκύλινδρου, τετράχρονου κινητήρα που είναι έτοιμος να αποδώσει 38hp στην έκδοση Cup και ο οποίος είναι ιδιαίτερα οικονομικός, ακόμη και δουλεύοντας «τέρμα γκάζι».

Παράλληλα με την υπέρ-αρκετή απόδοσή του, τα χαρακτηριστικά του RC 390 εξασφαλίζουν τη μέγιστη οδηγισημότητα, αξιοπιστία αλλά και ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης. Ο πρωταρχικός στόχος των αγώνων Brand Trophy είναι να ανακαλύψουν και να προωθήσουν τα μεγαλύτερα ταλέντα ανάμεσα στους νεαρούς αναβάτες.

Για να ταιριάξει με το αεροδυναμικά εξελιγμένο φέρινγκ, το RC 390 Cup έρχεται με υψηλής ποιότητας πλαίσιο μαζί με το τυπικό χαλύβδινο χωροδικτύωμα. Το ελαφρύ, συγκολλημένο από robot πλαίσιο συνδυάζει ακρίβεια στο χειρισμό και τέλεια σταθερότητα σε κάθε ταχύτητα. Η στιβαρή κατασκευή είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα στην περίπτωση που η μοτοσυκλέτα έρθει σε επαφή με το οδόστρωμα. Επίσης, εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση για συντήρηση.

Υψηλής ποιότητας στοιχεία ανάρτησης, εξελίχθηκαν μαζί με την WP Suspension και παράλληλα υπάρχουν δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων, συμπληρώνοντας την αγωνιστική μοτοσυκλέτα των νεαρών. Ιδιαίτερα πρακτικά για τους αγώνες ταχύτητας είναι τα αμέτρητα PowerParts, εξελιγμένα κατευθείαν από την KTM και τα ειδικά αξεσουάρ που εξασφαλίζουν μια επαγγελματικού επιπέδου αλλά οικονομική δραστηριότητα στους αγώνες Brand Cup.

Κορυφαία μοντέρνο, ασφαλές, αποδοτικό και γρήγορο: το RC 390 Cupμαζί με την ισχυρή συνεργασία με την ADAC πετυχαίνει τον στόχο σε αυτό που οραματίζεται η KTM ως motorsport για τις νέες γενιές!

image009

 www.ktm.com

 

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events