16 April 2024
KTM

Η KTM ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ 1290 SUPER DUKE R! – ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ

Το νέο 1290 SUPER DUKE R δεν είναι μόνο η υψηλότερων απαιτήσεων δικύλινδρη μοτοσυκλέτα που έχει ποτέ παρουσιαστεί, αντιπροσωπεύει όλα εκείνα τα οποία πρεσβεύει το όνομα KTM σε σχέση με την οδηγική απόλαυση στο υψηλότερο επίπεδο!

 KTM-Pressrelease_0

Μετά την πετυχημένη παρουσίαση των 1190 ADVENTURE και 1190 ADVENTURE R και την παρουσίαση του 390 DUKE κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, η KTM αποφάσισε να συνεχίσει την ασφάλτινη σεζόν με μια τρίτη παρουσίαση που πιθανότατα θα γίνει το highlight της χρονιάς. Η έκδοση παραγωγής του 1290 SUPER DUKE R, που θα είναι διαθέσιμη για το κοινό το Δεκέμβριο 2013, σχεδιάστηκε χωρίς κανένα περιορισμό και αποτελεί μια συναρπαστική νέα μοτοσυκλέτα KTM, μια naked μοτοσυκλέτα με ρίζες από supersport.

KTM Pressrelease_1

Με τους 180 hp ισχύος και τα 14,5 kgm ροπής, η τυπική για KTM ελαφριά κατασκευή του 1290 SUPER DUKE R έχει περισσότερη δύναμη από ποτέ, αν και τα εντυπωσιακά νούμερα που σχετίζονται με αυτή τη μοτοσυκλέτα δεν δημιουργήθηκαν για να προκαλέσουν φόβο.

Με το καλύτερο πλαίσιο και τα καλύτερα δυνατά εξαρτήματα (ανάρτηση WP, φρένα Brembo Monoblock), με ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας επιπέδου state-of-the-art (Bosch ABS, MTC, Keihin Ride-by-Wire), η καθημερινότητα με την εξωφρενική δύναμη του νέου KTM, ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολη στον έλεγχο όσο σε αυτό το 1290 SUPER DUKE R.

KTM Pressrelease_2

Η εντυπωσιακή γκάμα των, χαρακτηριστικής σχεδίασης του KISKA, γυμνών μοτοσυκλετών, σχεδόν απαιτεί από τον αναβάτη να ανέβει στη σέλα και να ξεκινήσει σε κάθε ασφάλτινο τερέν. Η γκάμα γυμνών μοντέλων της KTM είναι ιδανική για καθημερινή οδήγηση στην πόλη, απολαυστική οδήγηση στις όμορφες επαρχιακές διαδρομές, στον αυτοκινητόδρομο,  σε οδήγηση μεγάλων αποστάσεων, αλλά και στην πίστα. Με τον πανίσχυρο κινητήρα, το σωστά ζυγισμένο πλαίσιο, την άνετη εργονομία, το ριζοσπαστικό «Κτήνος» (Beast) είναι μια διασκεδαστική, ανθεκτική μοτοσυκλέτα πάντα έτοιμη για… δράση.

Μια σειρά από ειδικά εξελιγμένα PowerParts για το 1290 SUPER DUKE R μπορεί εύκολα να καλύψει όλες τις ανάγκες του ιδιοκτήτη του. Τα ποιοτικά “Racing”, Style” και “Touring” κιτ αξεσουάρ δημιουργούν μια μοτοσυκλέτα για “αγώνες” ή μια μοτοσυκλέτα που θα προκαλεί, θα  προσφέρει άνεση ή μια μοτοσυκλέτα που θα είναι τέλεια για ταξίδι.

KTM Pressrelease_3

Μετά από τρία χρόνια πυρετώδους εξέλιξης στο Mattighofen, περιλαμβάνοντας πολλές χιλιάδες χιλιομέτρων δοκιμών, πολλά από αυτά από τον πρώην αναβάτη MotoGP, Jeremy McWilliams, έφτασε η ώρα.

Η KTM εύχεται στους αναβάτες να απολαύσουν την οδήγηση με το 1290 SUPER DUKE R!

Περισσότερες πληροφορίες στο microsite: www.1290superduker.com

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events