25 April 2024
KawasakiVIDEOS

Η Kawasaki υποψήφια σε Διεθνή Βραβεία Διαφήμισης. VIDEO !

Δυο διαφημιστικά βίντεο της Kawasaki,τα οποία παρουσιάζουν το νέο streetfighter z 800 και το νέο zx6r, έχουν προταθεί στα  Διεθνή Βραβεία Διαφήμισης και είναι φιναλίστ στις κατηγορίες που έχουν εισαχθεί. 

Πρόκειται για βραβεία δημιουργικότητας  που δίνονται από το 1957 με αναρίθμητους κριτές σε πάνω από 70 χώρες.Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, η Productions Pool – η εταιρεία παραγωγής που συνεργάζεται  με την  Kawasaki Motors Europe για πάνω από δέκα χρόνια – έχει  εισέλθει με τα δύο τελευταία προϊόντα της  σε αρκετές  κατηγορίες βραβείων.

Nuova Kawasaki Ninja ZX-6R – Set Your Heart Racing

Ειδικότερα όσον αφορά το promo  της νέας z800 το βίντεο εισήλθε σε κατηγορίες όπως Production design ,Art direction και  Cinematography .Στην περίπτωση της νέας Ninja ZX-6R 636, οι κατηγορίες είναι Production design,art direction, Cinematography και Event venue.

kawasaki Z800 2013

«Θεωρούμε ότι κάθε project  που λαμβάνουμε  από την Kawasaki  είναι  ένα εντελώς ξεχωριστό δημιουργικό έργο με τη δική του μοναδική προσωπικότητα”, εξηγεί ο Tom Moran της Pool Productions. “Οι επιθετικές γραμμές και η δύναμη της Ζ800 θυμίζουν μια γροθιά νοκ-άουτ, έτσι η εικόνες  πυγμαχίας  ήταν άκρως ελκυστικές. Στην περίπτωση του νέου Ninja ZX-6R καθήκον μας ήταν να δώσουμε στο κοινό να καταλάβει πως πέρα από τις αγωνιστικές προδιαγραφές της η μοτοσυκλέτα είναι εξίσου αποδοτική και στην κανονική οδική χρήση ,την καθημερινή ,πέραν της πίστας . Σε μια εξαιρετικά παραγωγική συνεργασία, Kawasaki Motors Europe, Kawasaki Motors Corporation of America και η Kawasaki Heavy Industries στην Ιαπωνία, επιλέξαμε να βασιστεί η ταινία στους αγώνες ΤΤ  στους διάσημους δρόμους του  Isle of Man. Τα αποτελέσματα – ακόμη και αν το λέω εγώ ο ίδιος – είναι πραγματικά εντυπωσιακά “.

Ο leader της Kawasaki Motors Europe, Frank Zoontjes είπε: «Ο λόγος που υπάρχουν αυτά τα βίντεο είναι να εξηγήσουν  τα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητα των αντίστοιχων μοντέλων της Kawasaki και σε αυτό το επίπεδο έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.  Αν τώρα μπορούν να πάρουν κάποια  αναγνώριση και διάκριση όσον αφορά την καλλιτεχνική και δημιουργική πλευρά τους, τότε νομίζω ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι θα είμαστε ευχαριστημένοι για τις προσπάθειές μας “.

The Making of “The Ninja ZX-6R vs The Isle of Man”

kawasakiawar

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events