28 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Kawasaki γιορτάζει 30 χρόνια Ninja με ένα επετειακό Ninja 30 Microsite.

Κάνοντας την εμφάνισή της στην αμερικανική αγορά το 1984 ως η πρώτη Ninja μοτοσυκλέτα, η GPz900R αποτέλεσε ένα ταιριαστό πρώτο κεφάλαιο στην ιστορία της οικογένειας Ninja, η οποία κλείνει 30 χρόνια το 2014. Για να τιμήσει την περίσταση, η Kawasaki έχει ετοιμάσει μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Οι δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί για την Ευρώπη είναι ένας ταιριαστός τρόπος για να τιμηθούν σημαντικές μοτοσυκλέτες του παρελθόντος και να τονιστεί η φιλοσοφία Ninja που διαπνέει τις μοτοσυκλέτες που φέρουν το σήμα Ninja σήμερα.

Ως μέρος των εκδηλώσεων, δημιουργήθηκε το ευρωπαϊκό microsite www.ninja30.com

ninja30

Περίοπτη θέση στο siteκατέχει το χρονολόγιο των σημαντικότερων σταθμών της οικογένειας Ninja, το οποίο θα ξεδιπλωθεί μέσα σε μια περίοδο 30 εβδομάδων. Κάθε εβδομάδα θα παρουσιάζεται και ένας νέος σταθμός στην ιστορία των μοτοσυκλετών Ninja, των θριάμβων τους σε παγκόσμια πρωταθλήματα και άλλων αξιομνημόνευτων γεγονότων.

Ιδιαίτερη συναισθηματική αξία έχει το “FansGallery”, το οποίο κουβαλά τις προσωπικές αναμνήσεις των φίλων των Ninja ανά την Ευρώπη, μέσα από φωτογραφίες που έχουν μοιραστεί από ξεχωριστές στιγμές που έχουν ζήσει με την αγαπημένη τους μοτοσυκλέτα. Μέσα από ένα σύνδεσμο με τη σελίδα Facebookτης κάθε χώρας, οι λάτρεις των Ninjaμπορούν να συνεισφέρουν στη δημιουργία του αναμνηστικού άλμπουμ.

Σχολιάζοντας τη δημιουργία του Ninja 30, oShigemiTanakaτης KawasakiMotorsEuropeκάλεσε όλους τους φίλους των Ninjaνα συμμετέχουν στους εορτασμούς: “Στην Kawasaki, είμαστε εύλογα υπερήφανοι για τη σειρά των Ninjaμοτοσυκλετών που φτάνει τρεις δεκαετίες πίσω. Βλέπουμε αυτό το siteκαι τους υπόλοιπους εορτασμούς σαν ένα μέσο να αναγνωρίσουμε και να τιμήσουμε τους ανθρώπους που έκαναν αυτές τις εντυπωσιακές μοτοσυκλέτες αξέχαστες, τους ίδιους τους αναβάτες”.

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events