19 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔιεθνή Επικαιρότητα

Η HUSQVARNA είναι και πάλι πλήρως λειτουργική και έτοιμη με την εγγύηση της KTM AG!!!

HUSQVARNA MOTORCYCLES GMBH – Ενα νέο, Συναρπαστικό μέλλον ερχεται στην την HUSQVARNA!
Η Husqvarna Motorcycles GmbH, η νέα εταιρεία της KTM AG, είναι μια πλήρως λειτουργική και έτοιμη να ξεκινήσει την παγκόσμια διανομή της νέας γκάμας μοτοσυκλετών της Husqvarna.

Organigramm-KTM-AG_Husqvarna

Έξι μήνες μετά την απόκτηση της Husqvarna Motorcycles από την Pierer Industrie AG, η Husqvarna Motorcycles GmbH είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι σήμερα είναι πλήρως λειτουργική και σύντομα θα ξεκινήσει τη διανομή της γκάμας των Husqvarna του 2014 –motocross, enduro και minicycles- σε συνεργασία με τις 14 θυγατρικές και τους 46 εισαγωγείς της παγκοσμίως.

Ένα νέο, συναρπαστικό μέλλον ξεκινά για τη Husqvarna

Με βάση το Mattighofen, στην Αυστρία η Husqvarna Motorcycles GmbH θα λειτουργήσει ως «αδερφή» εταιρεία προς την KTM Sportmotorcycle AG, με τις νέες μοτοσυκλέτες της Husqvarna να επωφελούνται  από τις στενές σχέσεις με το group της KTM –Τον μεγαλύτερο Ευρωπαίο κατασκευαστή μοτοσυκλετών που λειτουργεί σε ένα σύγχρονο state-of-the-art εργοστάσιο.

Ενωμένη από την κορυφαία τεχνολογία και τις τελευταίες μεθόδους κατασκευής, η Husqvarna Motorcycles GmbH θα έχει νέα συναρπαστική και μοναδική σχεδιαστική ταυτότητα. Η παραγωγή στο Mattighofen εξασφαλίζει ότι η Husqvarna θα επωφεληθεί από την εμπειρία και την εξειδίκευση των πρωτοπόρων του offroad, σήμερα, ενώ ταυτόχρονα θα εξελίσσει το δικό της μοναδικό στυλ και χαρακτήρα.

Husqvarna_Logo_horizontal_pos_4c

Η αναμονή τελείωσε. Τα νέα Husqvarna αποκαλύπτονται στις 5 Οκτωβρίου 2013

Τα μοντέλα 2014 Husqvarna, enduro και motocross θα αποκαλυφθούν στην δημοσιογραφική παρουσίαση στις αρχές του Οκτώβρη. Προσφέροντας όχι μόνο την ευκαιρία να δουν τη νέα γενιά μοτοσυκλετών της Husqvarna, οι δημοσιογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τις νέες μοτοσυκλέτες στο περίφημο Uddevalla Circuit στη Σουηδία στο διάστημα 5-10 Οκτωβρίου. Τα Husqvarna του 2014 θα φτάσουν στις αντιπροσωπείες της Ευρώπης στις αρχές Νοεμβρίου

50733_Stefan_Pierer_CEOMr. Stefan Pierer, (CEO, Chairman of the Executive Board at KTM AG): “Αυτές είναι συναρπαστικές στιγμές για τη Husqvarna. Τους τελευταίους 6 μήνες έγινε συνεχής δουλειά για την άφιξη των νέων μοντέλων Husqvarna και σήμερα είναι εδώ. Η Husqvarna Motorcycles GmbH με τις μοτοσικλέτες enduro, motocross και minicycles φέρνει τη Husqvarna πίσω με μια νέα συναρπαστική γκάμα μοντέλων – μια γκάμα που θα επωφεληθεί από τον επαγγελματισμό, την εμπειρία και τη γνώση του group ΚΤΜ. Έχουμε φιλόδοξα σχέδια για τη Husqvarna όσον αφορά τόσο την παραγωγή όσο και την επιτυχία στους αγώνες και όλα ξεκινούν με την διανομή των μοντέλων της γκάμας 2014 – μια σημαντική στιγμή στο νέο κεφάλαιο των μοτοσυκλετών Husqvarna.”

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events