29 March 2024
HondaMotoGPΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Honda ολοκλήρωσε με επιτυχία τη δοκιμή ενός νέου μοντέλου παραγωγής για το MotoGP στην Πίστα Μοτέγκι

ΤΟΚΙΟ, Ιαπωνία, 28 Μαΐου,2013  Δ.Τ. – Η Honda θα αποκαλύψει ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο παραγωγής μέχρι τα τέλη του 2013, το οποίο προορίζεται για τις ιδιωτικές ομάδες οι οποίες θέλουν να συμμετάσχουν στους αγώνες του  Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αγώνων Ταχύτητος MotoGP. Με το νέο μοντέλο, οι αγωνιζόμενοι θα μπορούν να τρέχουν στο MotoGP με χαμηλότερο κόστος, ήδη από την ερχόμενη σεζόν.c130523H

Η Honda Racing Corporation (HRC) με τη βοήθεια του δοκιμαστή αναβάτη της δοκίμασε με επιτυχία ένα πρωτότυπο στην πίστα Μοτέγκι (TWIN RING MOTEGI). Η όλη διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 23 – 24 Μαΐου, 2013.

■Ο Shuhei Nakamoto, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Honda Racing Company σχολίασε τα εξής
«Η εξέλιξη του μοντέλου έχει καθυστερήσει λίγο σε σχέση με το πρόγραμμα, αλλά τα αποτελέσματα των δοκιμών έδειξαν περισσότερα από τις προσδοκίες μας, κυρίως σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις στην πίστα. Δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε το όνομα ή τις προδιαγραφές σε αυτό το στάδιο αλλά θα έχουμε την ευκαιρία να αποκαλύψουμε τις λεπτομέρειες σχετικά σύντομα. Θα συνεχίσουμε την εξέλιξη της μοτοσικλέτας ώστε να πληροί τους τεχνικούς και αγωνιστικούς κανονισμούς για το 2014 MotoGP, και θα παρουσιάσουμε το μοντέλο μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events