19 April 2024
motoGP 2013

Η Avintia Racing παρουσιάζει τις ομάδες MotoGP και Moto2 για το 2013.

Την πίστα Monteblanco της Ισπανίας διάλεξε η Avintia Racing να παρουσιάσει τις ομάδες της στα MotoGP και Moto2 για το 2013.

07_avintia_experiencieday20_slideshow_169

Ο Hector Barbera και ο Hiroshi Aoyama παρουσίασαν τις δυο FTR Kawasaki με τις  οποίες θα αγωνιστούν στη κορυφαία κατηγορία, ενώ οι Toni Elias και Kyle Smith παρουσίασαν τις Kalex της ομάδας Moto2!

Η παρουσίαση είχε διάφορες δραστηριότητες έκπληξη για τους επισκέπτες, όπως η δυνατότητα να κάνουν μια βόλτα πάνω στην μηχανή στην πίσω θέση βέβαια !!!  και βέβαια είχαν την δυνατότητα να βγάλουν μοναδικές φωτογραφίες πάνω στις εκπληκτικές αυτές μηχανές.

Ο Barberá είπε : «Ήταν ευχάριστο που βρέθηκα με όλους και πρέπει να πω ότι ήταν η πιο διασκεδαστική παρουσίαση που έχουμε κάνει από τότε που πήραμε μέρος στο πρωτάθλημα. Γνωρίζω τον Raul από το εθνικό πρωτάθλημα Ισπανίας και κάθε φορά που συναντιόμασταν στα paddock  συνηθίζαμε να  λέμε ο ένας στον άλλον « Όταν θα έχεις μια ομάδα MotoGP, θα δουλέψουμε μαζί » και τελικά έγινε πραγματικότητα, τα έχουμε καταφέρει!. Θέλω να ευχαριστήσω την Avintia Blusens για τη στήριξη και είμαι σίγουρος πως με τη ομάδα όπως είναι στημένη , νομίζω ότι θα πάμε μακριά».

Το ντεμπούτο του κάνει και ο Smith θα είναι η πρώτη εμφάνιση του σε MotoGP.

«Χάρη στην Avintia Blusens, θα έχω την ευκαιρία να μάθω δίπλα σε μεγάλους αναβάτες και να κάνω ένα σπουδαίο βήμα» είπε  ο 21-χρονων ο οποίος ζει στην Ισπανία από την ηλικία των επτά ετών  «Έχω να μάθω πολλά, θα  προχωρήσουμε βήμα-βήμα, αλλά ελπίζω να πετύχω κάποια καλά αποτελέσματα.»

Ο Hector Barbera και ο Hiroshi Aoyama θα πάρουν μέρος στις δοκιμές στην  Jerez το τριήμερο 23-25 Μαρτίου.

01_avintia_experiencieday20_slideshow_169

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events