23 April 2024
VIDEOSΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΛΕΣΧΕΣΡεπορταζΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ΛΕΜΟΤ τίμησε τους αθλητές της το Σαββάτο 11 Ιανουαρίου 2014! Video – Φωτογραφίες

Η ΛΕΜΟΤ, η γνωστή Λέσχη Ελλήνων Μοτοσικλετιστών, η μεγαλύτερη και παλιότερη λέσχη στην Ελλάδα, τίμησε τους αθλητές της το Σαββάτο 11 Ιανουαρίου στα γραφεία της λέσχης στην Καλλιθέα.

 VIDEO

video με ολόκληρη την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στο τέλος την σελίδας

IMG_9683

Πάρα πολύς κόσμος παρευρέθηκε για να τιμήσει τους αθλητές της λέσχης, που έλαβαν μέρος στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και κύπελλα το 2013.

IMG_9733

Η Λέσχη δεν έκανε εξαιρέσεις και τίμησε όλους τους αθλητές της ανεξαρτήτως  των επιτυχιών τους που ήταν πάρα πολλές για φέτος, όπως τα πρωταθλήματα  των Supersport και Racing στην ταχύτητα και το πρωτάθλημα της OPEN στο Motocross.

IMG_9689

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της Λέσχης Γιάννης Παπαϊωάννου όπου ευχαρίστησε το κόσμο για την μεγάλη προσέλευση του. Επίσης ευχαρίστησε αυτούς που είχαν την ιδέα για αυτήν την βράβευση αλλά και τους χορηγούς της Λέσχης !

IMG_9755Στην συνέχεια η Μαρία Τσεσμελη έφορος του αγωνιστικού της ΛΕΜΟΤ πήρε το λόγο και καλωσόρισε όλους τους αθλητές αλλά και το κόσμο.

IMG_9759
Ο Χρήστος Τοσούλης , γνωστός από το εντουρο ήταν ο επόμενος αμολητής και ένας από τους εμπνευστές της εκδήλωσης,  μίλησε για  το πώς γεννήθηκε η ιδέα αλλά και για το μέλλον των λεσχών και τον ιστορικό  ρόλο που έχει παίξει η ΛΕΜΟΤ στις εξελίξεις των μοτοσυκλετιστικών πραγμάτων στην Ελλάδα.

IMG_9765
Ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος έκλεισε τις ομιλίες αναφερόμενος με λίγα λόγια για την ιστορία της ΛΕΜΟΤ και βέβαια για το αθλητικό έργο που έχει κάνει η ΛΕΜΟΤ και παρουσίασε τους διακριθέντες αθλητές της Λέσχης, όπως ο Αντρέας Λεφέβρ που κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2013 στην κατηγορία Racing και τον Άκη Τσώκο που κατέκτησε την 2η θέση του πρωταθλήματος της ίδιας κατηγορίας, τον Σάκη Συνιώρη που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία Supersport και τον Βαγγέλη Καρακατσάνη που κατέκτησε την θέση του πρωταθλήματος της ίδιας κατηγορίας.

IMG_9762

Ο Μιχάλης Σπηλιώτης στην μεγάλη κατηγορία Superstock κατέκτησε την τρίτη θέση . Ο Νότης Παπαπαύλου που κατέκτησε το κύπελλο στα MiniGP και ο Ηλία Μπαξίσογλου που κατέκτησε την 2η θέση. Ο Δημολιάνης  Σταμάτης που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία OPEN στο Motocross.

IMG_9789
Στην συνέχεια ακλούθησαν οι βραβεύσεις που έκαναν ο Πρόεδρος της λέσχης Γιάννης Παπαϊωάννου, ο Χρήστος Τοσούλης, ο Θεόδωρος Δελαπορτας, ο Θεοδόσης Τεμζελίδης και ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος.

IMG_9815

Το κλίμα ήταν άκρως φιλικό και άνετο όπως ταιριάζει σε μια Λέσχη Μοτοσυκλέτας.

IMG_9905

 video με ολόκληρη την εκδήλωση

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events