29 March 2024
motoGP 2013

Επίσημα ο Cal Crutchlow είναι στην Ducati για 2 χρόνια !!!

Όπως είχαμε γράψει το σήριαλ  Ducati – Crutchlow  ήταν σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα και όλα έδειχναν πως ο βρετανός έχει υπογράψει με την ομάδα της Ducati για την σεζόν  2014 και 2015 του MotoGP

Πριν από λίγο η Ducati ανακοίνωσε και επίσημα από την ιστοσελίδα της την υπογραφή του Cal Crutchlow  με την Ducati για τις χρονιές 2014 και 2015.

35crutchlow_lg43943_slideshow_169[1]

Επίσης με άρθρο που ανέβηκε πριν από λίγα λεπτά στην επίσημη ιστοσελίδα του motogp επιβεβαιώνεται η επίσημη μετακίνηση του  Cal Crutchlow στην Ducati Team.

Έτσι ο αναβάτης της  Monster Yamaha Tech 3,στο τέλος της σεζόν που διανύουμε, θα ανήκει πλέον στο ενεργητικό της Ducati Team και θα βρεθεί  εκ νέου δίπλα στον  Andrea Dovizioso με τον οποίο ήταν team-mate το 2012. Η σεζόν έχει αρκετούς ακόμα γύρους για να ολοκληρωθεί και ο Crutchlow βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας πίσω από τους εργοστασιακούς αναβάτες Marc Marquez, Dani Pedrosa, Jorge Lorenzo και Valentino Rossi.

Ο βρετανός έκανε το ντεμπούτο του στο MotoGP ™ το 2011 και πήρε το βραβείο του Rookie της χρονιάς, ενώ δύο χρόνια νωρίτερα είχε κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport,. Μέχρι σήμερα στην  καριέρα του έχει κάνει έξι τερματισμούς στο πόντιουμ και ένα ταχύτερο γύρο, καθώς και την pole position που πήρε στο Assen στη σεζόν που διανύουμε.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events