19 April 2024
EnduroΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Εγινε ο 1ος αγώνας πρωταθλήματος ENDURO Βορείου Ελλάδος

Με εβδομήντα έξι -76- συμμετοχές ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής στο Δημοτικό Διαμέρισμα Χρυσαυγής Λαγκαδά ο 1ος εν σειρά αγώνας του Πρωταθλήματος ENDURO Βορείου Ελλάδος και επάθλου junior Sprint Βορείου Ελλάδος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Έξι -6- αθλητές δεν πρόλαβαν να πάρουν καν εκκίνηση μιας και κόπηκαν στον αυστηρό τεχνικό έλεγχο (παράδειγμα προς μίμηση ο αθλητής από την Καστοριά Γερόπουλος Πέτρος που με χαμόγελο στα χείλη το μόνο που είπε, καλά να πάθω) ενώ οι εγκαταλείποντας έφτασαν τους δεκατέσσερις -14- μιας και ο αγώνας ήταν αρκετά δύσκολος που σ’ αυτό βοήθησε και η έντονη βροχόπτωση της προηγούμενης ημέρας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η καλή όμως οργάνωση, η πολύ καλά στημένη ειδική διαδρομή και ο καιρός που ήταν σύμμαχος όλη την ημέρα σε συνδυασμό με τους αρκετούς θεατές που βρέθηκαν στον χώρο της ειδικής διαδρομής τους έκανε όλους να απολαύσουν έναν ωραίο αγώνα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1ος Γενικής ο Δαργινάκης Γεώργιος (724) οδηγώντας αλάνθαστα και με δαιμονισμένο τρόπο το Husqvarna TE 310 κάνοντας συνολικό χρόνο 15:10:903 διέλυσε τον συναγωνισμό.

2ος ο Μπένοβ Ντάνιελ (780) και συνολικό χρόνο 15:33:204 και

3ος ο Σάζος Χρήστος (714) και συνολικό χρόνο 16:08:353

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Νικητής στο έπαθλο junior Sprint Βορείου Ελλάδος αναδείχθηκε ο Αραμπατζής Γιώργος (488) πάνω στο Husaberg TE 125 κάνοντας τον πολύ καλό συνολικό χρόνο 15:51:594

2ος ο Βασιλειάδης Σταμάτης (472) και συνολικό χρόνο 16:00:740 και

3ος ο Ματσιάτσος Δημήτριος (474) και συνολικό χρόνο 16:07:164

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συμπεραίνουμε βλέποντας αυτούς τους χρόνους ότι το ENDURO στην Ελλάδα έχει μέλλον γι’ αυτό θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε τα νιάτα με οποιοδήποτε τρόπο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς επικοινωνίας Enduro gr, Bike it.gr, motoxtreme.gr,Dirtbike.gr τα περιοδικά  Moto και Motoxtreme, το lagadas on line και lagadas 24 το κατάστημα εμπορίας και service μοτοσικλετών moto technics για την βοήθεια του στον τεχνικό έλεγχο, τον Πρόεδρο Χρυσαυγής Ιγνάτη Βασίλειο όλη την τοπική κοινωνία του Δ.Δ. Χρυσαυγής Λαγκαδά για την ανοχή του δείξανε στον Όμιλο μας μιας και ο αγώνας διεξαγόταν με αφετηρία, διέλευση και τερματισμό την Πλατεία του χωριού την ταβέρνα “ο Βαγγέλης ” για το δωρεάν γεύμα που πρόσφερε σ’ όλα  τα μέλη και τους κριτές του αγώνα και το “cafe & gastronomia de flore” για τις παροχές του στα στελέχη του αγώνα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Περισσότερο απ΄όλους ευχαριστούμε τους αθλητές που πήραν μέρος στον αγώνα και την Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. που για μια ακόμη φορά έδειξε εμπιστοσύνη στον Όμιλο μας αναθέτοντας την διεξαγωγή του 1ου αγώνα, τους κυρίους  Σιούλη Ιωάννη και Στραβού Γεώργιο που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τον αγωνοδίκη κο Καλογαννίδη Σπύρο για τις πολύτιμες υποδείξεις του.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΡεπορταζ – Φωτογραφίες : Α.Μ.Ο.ΛΑΓΚΑΔΑ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events