19 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2014

Δυνατό ξεκίνημα για την KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Δελτίο Τύπου:  Οι δύο οδηγοί της ομάδας, ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών στην Τρίπολη, στον πρώτο Αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, στην κορυφαία κατηγορία Superstock.

Ο Πρωταθλητής Λευτέρης Πίππος με το νούμερο 1 πάνω στην Ducati Panigale 1199, ξεκίνησε καλύτερα από όλους και οδήγησε την κούρσα, για να μείνει στην 2η θέση μετά τον τέταρτο γύρο και να τερματίσει εκεί στον πρώτο του αγώνα με τη νέα του μοτοσυκλέτα. Από τη μεριά του ο 19χρονος Γιώργος Παπασταύρου έκανε μέτριο ξεκίνημα, αλλά γρήγορα βρήκε ένα καλό ρυθμό και από την 3η θέση με μια σειρά γρήγορων γύρων πλησίαζε μάλιστα τον ομόσταυλό του, ώσπου η κόκκινη σημαία που σήμαινε τη διακοπή του Αγώνα λόγω βροχής, βρήκε και τους 2 οδηγούς της ομάδας στο βάθρο.

Η ομάδα είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα αφού φαίνεται ότι η συνεργασία των 2 οδηγών με το τεχνικό επιτελείο που προετοίμασε τις 2 πανέμορφες Panigale 1199 λειτούργησε άψογα από τον πρώτο κιόλας αγώνα.

Η παρουσία στο paddock ήταν για μια ακόμη φορά εντυπωσιακή, ενώ ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια πήραν και τα νέα χρώματα των δύο μοτοσυκλετών.

 

DSC_8636-(Αντιγραφή)
Ο Πρωταθλητής Λευτέρης Πίππος με την Ducati Panigale 1199

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΙΠΠΟΣ #1, 2ος

“Ξεκίνησα καλά και κράτησα για λίγο την πρώτη θέση. Συνηθίζω την Ducati Panigale κάθε μέρα περισσότερο, αλλά σήμερα δεν ήμασταν ακόμη έτοιμοι να ακολουθήσουμε το ρυθμό του Συνιώρη και να παλέψουμε για τη νίκη. Θα δουλέψουμε από αύριο γι’ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω την Kosmocar για την ευκαιρία που μου δίνει να δουλεύω με μια τόσο μεγάλη ομάδα, καθώς και την ΕΚΟ αλλά και όλους τους άλλους χορηγούς.”

DSC_8608-(Αντιγραφή)
Ο Γιώργος Παπασταύρου είχε πολύ καλό ρυθμό στον Αγώνα της Τρίπολης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ #64, 3ος

“Σχεδόν “κοιμήθηκα” στην εκκίνηση και οι τρεις πρώτοι μου έκαναν διαφορά στους πρώτους γύρους. Λίγο αργότερα ήμουν τρίτος και βρήκα έναν καλό ρυθμό, πλησιάζοντας τον Λευτέρη. Σίγουρα θα δίναμε τη μάχη, αλλά χωρίς να πάρουμε κάποιο ρίσκο, αν συνεχιζόταν ο αγώνας. Βέβαια είμαι χαρούμενος με το βάθρο και ακόμη περισσότερο γιατί ο ρυθμός μου στον αγώνα επιβεβαίωσε ότι η προετοιμασία που κάναμε τον χειμώνα αρχίζει να αποδίδει.

DSC_8275-(Αντιγραφή)
Τα paddock girls της ομάδας έκλεψαν την παράσταση στην Τρίπολη. Εδώ με τον Γιώργο Παπασταύρου και την Ducati Panigale 1199S

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΚΗΣ, Team Manager

“Είμαι πολύ χαρούμενος με το σημερινό αποτέλεσμα που βρήκε και τις 2 μοτοσυκλέτες μας στο βάθρο αφού δούλεψαν τέλεια και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας, στους οδηγούς μας, σε όλο το τεχνικό επιτελείο που λειτούργησε σε υψηλότατο επίπεδο και στον Γιάννη Μπούστα για την άψογη ενορχήστρωση.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το μεγάλο χορηγό μας την ΕΚΟ, καθώς και τις εταιρίες HOL, SAP, SIKKENS, DUCATI FINANCIAL SERVICES, που υποστηρίζουν την προσπάθεια μας εφέτος.

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events