29 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΛΕΣΧΕΣΜΟΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Δραστηριότητες του Vstrom Hellas Forum, Δεκέμβριος 2013, Κυνουρία !

Με την ολοκλήρωση της εκδρομής του Δεκεμβρίου στην Κυνουρία έκλεισε ο κύκλος των εξορμήσεων του Vstrom Hellas Forum για το 2013. Εξορμήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε μικρά χωριά αλλά και μεγάλα κεφαλοχώρια, σε εγκαταλελειμμένες μονές αλλά και μεγαλοπρεπή μοναστήρια ,σε μεσαιωνικά κάστρα αλλά και αρχαίους Ελληνικούς ναούς, σε αμμουδερές παραλίες αλλά και αλπικά τοπία , εξορμήσεις που γοήτευσαν τους δίτροχους επισκέπτες της διαδικτυακής κοινότητάς μας.

team

Στόχος μας να γνωρίσουμε κάθε γωνιάς της Ελλάδας.

Στην Κυνουρία…
paralio-astros-kastro
20 Μοτοσικλετιστές μέλη της κοινότητάς μας αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και απόλαυσαν μια από τις πιο όμορφες γωνιές της Αρκαδικής γης.
Μια στάση στο Παράλιο Άστρος για ένα ζεστό ρόφημα και εν συνεχεία σκαρφαλώσαμε στις πλαγιές του Πάρνωνα προς την Μονή Μαλεβής με την θαυματουργή εικόνα της και την πλούσια ιστορία της και καταλήξαμε στο ορεινό  χωριό Άγιος Πέτρος όπου περιηγηθήκαμε στα στενά πλακόστρωτα σοκάκια του , θαυμάσαμε την αρχιτεκτονική της εκκλησίας του χωριού , των πέτρινων σπιτιών αλλά και του πύργου του Τρικαλίτη ή του Αγά  που κτίστηκε στις αρχές του 1800 και ανακαινίστηκε από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

kastri_arkadias

Τέλος γευματίσαμε σε τοπική Ταβέρνα στην πλατεία του χωριού ( ο Καρράς και ο Πάρνωνας) απολαμβάνοντας τοπικές λιχουδιές (κόκορα κοκκινιστό με χυλοπίτες, Γίδα βραστή κλπ κλπ).
Έτσι κλείσαμε το κύκλο των εκδρομών μας για το 2013 και ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι γεμάτη χιλιόμετρα χαράς και απόλαυσης για όλους τους μοτοσικλετιστές!

faros-astros

Το πρόγραμμα των εκδρομών του 2014 θα ανακοινωθεί στα μέλη μας στις αρχές του νέου έτους.

Καλές γιορτές

team1

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events