29 March 2024
motoGP 2012

Δηλώσεις των 3 πρώτων τις Pole position στο Aragon !

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου έδωσαν οι τρεις πρώτοι στην αίθουσα συνεντεύξεων της πίστας Aragon μετά το τέλος των κατατακτηρίων. Εκεί βρεθήκαν οι Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa και Cal Crutchlow.  

Jorge Lorenzo (Yamaha Factory) : «Είναι πολύ σημαντική η pole position. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες στην αρχή και η πίστα ήταν πολύ τρομακτική γιατί ήταν πολύ ολισθηρή και κρύα – υπήρχαν τόσα πολλά ατυχήματα Στην αρχή ήμασταν τέσσερα  δευτερόλεπτα πιο αργός από ότι κατά τη δοκιμή που κάναμε πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά στο τέλος με τα ελαστικά qualifying, ήμασταν σε θέση να ωθήσουμε στο 100 τις εκατό. και κερδίσαμε την pole Οπότε είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά αύριο είναι μια άλλη μέρα.»

 

.

Dani Pedrosa (Repsol Honda)  : «Στην αρχή ήταν δύσκολα τα πράγματα. Ήθελα να μείνω περισσότερη ώρα στην πίστα, αλλά δεν κατάλαβα τι συνέβη. Έχασα το μπροστινό όταν ήμουν εντελώς όρθιος και έχασα αρκετό χρόνο για να γυρίσω στα pits και πήρα τη δεύτερη μοτοσικλέτα. Ηταν δύσκολα τα πράγματα γιατί έπρεπε να συγκρατηθώ για να μην πάθει ζημιά και αυτή η μηχανή και να κάνω έναν γύρο για να είμαι μπροστά. Στο τέλος όμως το ξέχασα και πίεσα περισσότερο. Η πρώτη σειρά είναι πάντα καλή, έτσι ελπίζω να πιέσω περισσότερο στον αγώνα.»

 

.

Cal Crutchlow (Monster Yamaha Tech3) : «Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά.  Ο βασικός στόχος ήταν να στήσουμε τη μοτοσικλέτα για τον αγώνα. Ευτυχώς βγήκαμε στην πίστα και αμέσως η μοτοσικλέτα ήταν γρήγορη και τη δεύτερη φορά με το ίδιο ελαστικό, άρα όλα ήταν καλά. Έχουμε χάσει αρκετά από το χρόνο στην πίστα σε σύγκριση με το άλλα παιδιά, αυτό έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα. Στο πρωινό ζέσταμα λοιπόν θα πρέπει  να βρούμε κάτι. Είμαστε ευχαριστημένοι και ελπίζουμε ότι θα είμαστε στις τρεις πρώτες θέσεις αύριο.»

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events