20 April 2024
motoGP 2013

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών του βρεγμένου Le Mans!

Οι τρεις πρωταγωνιστες του Le Mans  μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα για τον αγώνα στους δημοσιογράφους.

26pedrosa,35crutchlow,93marquez_s5d7235_original

Dani Pedrosa  : Για μένα ήταν ένας πολύ καλός αγώνας. Είχα πολλά γλιστρήματα στο ξεκίνημα αλλά έφτασα καλά και γρήγορα στην πρώτη στροφή. Ήταν δύσκολα στην αρχή γιατί  δεν είχαμε πρόσφυση στο πίσω ελαστικό, προσπάθησα να μείνω μπροστά με τον Dovi και τον Lorenzo. Στη συνέχεια ένιωσα καλά την μηχανή μου και προσπάθησα να πιέσω, αλλά έκανα μερικά λάθη, άνοιξα τη γραμμή μου δύο φορές και παραλίγο να βγω εκτός, αλλά κατάφερα και κρατήθηκα. Μετά κράτησα το ρυθμό μου, ξέφυγα στην κορυφή και ήταν αρκετά πιο εύκολα. Στο τέλος, με τη στεγνή γραμμή τα ελαστικά δεν είχαν πρόσφυση, αλλά κράτησα τη διαφορά και κέρδισα. Είναι μια σπέσιαλ νίκη για μένα.

Cal Crutchlow : Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ με την ομάδα μου, ο αγώνας είναι όλης της ομάδας. Είμαστε ικανοποιημένοι που πετύχαμε κάτι για την ομάδα. Ήταν δύσκολα τα πράγματα μετά την πτώση, είχα αυτοπεποίθηση ότι θα είμαι στην πρώτη πεντάδα, αλλά το βάθρο θα ήταν δύσκολο στο στεγνό. Οι συνθήκες όμως έφεραν βροχή και ήμουν προσεκτικός γιατί  πέρυσι είχα σημειώσει πτώση σε αυτές τις συνθήκες. Πέρυσι ήμουν πάλι σε μάχη με τον Dovi και τον Vale και ήξερα ότι έπρεπε να μην επαναλάβω το λάθος που έγινε πέρυσι. Στο τέλος πήραμε το βάθρο, συγχαρητήρια στον Dani και τον Marc, ο Marc με πλησίαζε στο τέλος και αναγκάστηκα να πιέσω λίγο ακόμα. Κάναμε καλή δουλειά, αξίζαμε το βάθρο γιατί  ήμασταν γρήγοροι από την αρχή της χρονιάς και τα καταφέραμε.

Marc Marquez : Ήταν πολύ δύσκολα γιατί  στην αρχή έπρεπε να καταλάβω πώς να οδηγήσω. Είχα οδηγήσει λίγο μόνο στη Jerez στο βρεγμένο, αλλά εδώ ήταν εντελώς διαφορετικά. Στην αρχή δυσκολευτήκαμε πολύ, έκανα και ένα λάθος στην εκκίνηση. Στους πρώτους γύρους προσπάθησα να πιέσω πολύ και έκανα πάρα πολλά λάθη. Σταδιακά βρήκα ξανά την αίσθηση που είχα στο πρωινό. Δεν περίμενα να βρεθώ στο βάθρο, είχα επικεντρωθεί στον δικό μου αγώνα, αλλά στον τελευταίο γύρο είδα ότι ο Cal ήταν μπροστά μου και είπα καλύτερα να μην ρισκάρω περισσότερο. Το βάθρο ήταν αρκετό, είναι σημαντικοί οι 16 βαθμοί στον πρώτο μου αγώνα σε βρεγμένο. Τα 4 βάθρα σε 4 αγώνες στην αρχή του πρωταθλήματος είναι πολύ σημαντικά.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events