23 April 2024
motoGP 2012

Δηλώσεις των προταγωνιστών της Pole στο Indy !

Οι Dani Pedrosa, Jorge Lorenzo και Andrea Dovizioso μετά το τέλος της pole position μίλησαν στην αίθουσα συνεντεύξεων για τις κατατακτήριες.

Dani Pedrosa (Repsol Honda): Ήταν επικίνδυνα σήμερα στην πίστα, γιατί  γλίστραγε συνέχεια και νόμιζες πως  είχες τον έλεγχο του γλιστρήματος, αλλά η μοτοσικλέτα συνέχισε να γλιστράει ακόμα περισσότερο. Είδαμε πολλές πτώσεις ακόμα από την αρχή στα moto3 και ήταν πολύ σημαντικό να μείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στην οδήγηση. Κάναμε μερικούς καλούς γύρους, το στήσιμο της μοτοσικλέτας είναι καλό για τον αγώνα. Η πρώτη θέση εκκίνησης μου δίνει την ελπίδων να κάνω ένα καλό αγώνα.

 

 

Jorge Lorenzo (Yamaha Factory): Ήταν σημαντικές κατατακτήριες όχι μόνο για τη 2η θέση, αλλά γιατί βελτιώσαμε την αίσθηση στην είσοδο της στροφής. Βάλαμε περισσότερο βάρος πίσω και βελτιώθηκε πολύ η κατάσταση. Είμαι ικανοποιημένος που οδήγησα όπως ήθελα γιατί νωρίτερα  δεν ήταν καλά τα πράγματα εδώ. Έχω αυτοπεποίθηση για τον αγώνα και  θα προσπαθήσω να παλέψω για τη νίκη, αλλά και μια θέση στο βάθρο θα είναι τέλεια.

 

 

Andrea Dovizioso (Monster Yamaha Tech3): Ήταν δύσκολο για μένα από την αρχή, ιδιαίτερα με το σκληρό ελαστικό. Βρήκα αρκετή κίνηση και δεν είναι εύκολο να κάνεις καλό χρόνο γατί  η πρόσφυση είναι χαμηλή και πρέπει να είσαι ακριβής. Πρέπει να έχεις καλό συγχρονισμό. Δεν περίμενα να είμαι στην πρώτη σειρά, η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά και είμαι αισιόδοξος για τον αγώνα.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events