26 April 2024
Διεθνή Επικαιρότητα

Βρέθηκε Μοτοσυκλέτα που κλάπηκε πριν 46 χρόνια και επιστρέφει στον ιδιοκτήτη της !!!

Η παροιμία λέει «κάλιο  αργά παρά ποτέ» και σε αυτήν την περίπτωση “κολλάει” ακριβώς!  Τον Φεβρουάριο του 1967 στην Omaha των Ηνωμένων Πολιτειών κλάπηκε μια μοτοσυκλέτα Triumph Tiger T100 του 1953 από την αυτή του ιδιοκτήτη του!TriumphTigerT100
Με ένα εντελώς μυθιστορηματικό τρόπο η μοτοσυκλέτα βρέθηκε μετά από 46 χρόνια! Η αστυνομία των τελωνίων του  στο Los Angeles στις  ΗΠΑ εντόπισε την μοτοσυκλέτα στο λιμάνι οπού ήταν να ταξιδέψει για την Yokohama της Ιαπωνίας. Έγινε έλεγχος και αποκαλύφτηκε πως αυτό το βρετανικό κόσμημα ήταν κλεμμένο και φυσικά κατασχέθηκε αμέσως. Η μοτοσυκλέτα ήταν ανακατασκευασμένη και  είχε υποστεί κάποιες τροποποιήσεις και πήγαινε προς πώληση στην Ιαπωνία.
Η μοτοσυκλέτα είχε δηλωμένη αξία στα έγγραφα του τελωνείου  9.000 δολαρίων, αλλά αν ο νόμιμος ιδιοκτήτης αποφασίσει να την πουλήσει, θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και 16.000 δολάρια περίπου.
Όταν κλάπηκε η μηχανή το 1967 είχε αξία $ 300 !
Μέχρι τώρα δεν έχουν ανακοινωθεί συλλήψεις.

Ο Donald R. Devault, 73 ετών, καβάλα πάνω σε ένα Kawasaki Vulcan!
Ο Donald R. Devault, 73 ετών, καβάλα πάνω σε ένα Kawasaki Vulcan!

Ο Donald R. Devault, αρχικός ιδιοκτήτης τώρα είναι 73 χρονών, έκπληκτος από το νέο, ανέφερε ότι η μοτοσικλέτα είχε κλαπεί μέσα από την αυλή του σπιτιού του στην Omaha τον Φεβρουάριο του 1967 «Δεν το πίστευα όταν μου είπαν ότι το Triumph μου που είχε κλαπεί το 1967, είχε βρεθεί, μέχρι που μίλησα με τον ντετέκτιβ της αστυνομίας της Omaha»
«Τότε είχε χρώμα μπλε και της είχα δώσει το όνομα “Litl Bitch Blue” και σκοπεύω να την ξαναβάψω το ίδιο χρώμα και θα γράψω πάνω “46 Χρόνια Μετά”. Ένας φίλος που έχει επιχείρηση με φορτηγά με βοηθά να οργανώσω την αποστολή της μοτοσυκλέτας πίσω στην Omaha.»
Ο Devault είπε ότι διαθέτει άλλες δύο μοτοσικλέτες και εξακολουθεί να απολαμβάνει την οδήγηση!

TriumphTigerT1002

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events