28 March 2024
Enduro 2014ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Απόσυρση του Worksbike Enduro Team από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro 2014

O Δημήτρης Χελιώτης, ιδιοκτήτης και manager της γνωστής αγωνιστικής ομάδας Worksbike Enduro Team ανακοίνωσε μέσω video που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook,  την απόσυρση της ομάδας enduro από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro 2014, καταγγέλλοντας στην ουσία την Ομοσπονδία για το πρόγραμμα των αγώνων του 2014 και όχι μόνο!
Όπως ο ίδιος αναφέρει στο βίντεο, η απόφαση ήταν ομόφωνη και έχει την στήριξη όλων των φίλων,  αλλά και όλων αυτών που υποστηρίζουν την ομάδα οικονομικά και ηθικά.

O Δημήτρης Χελιώτης τόνισε πως η ομάδα του είναι οικονομικά εύρωστη και ότι κάνει το κάνει για να βοηθήσει την αναβάθμιση του αθλήματος.

Οι καταγγελίες του Δημήτρη Χελιώτη κατά την γνώμη μας έχουν ιδιαίτερο βάρος και πρέπει όλοι να σταθούν και να δουν τι πρέπει να γίνει για το καλό του χώρου.

Μια ακόμα σημαντική ανακοίνωση είναι ότι η ομάδα θα συμμετέχει στους τρεις από τους τέσσερις αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Enduro και όπως τόνισε, οι αθλητές αλλά και ο ίδιος θα  έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε καλύτερο επίπεδο.

Τέλος ο Δημήτρης Χελιώτης είπε ότι η ομάδα θα πάρει μέρος σε κάποιους αγώνες κοντινούς στην Αθήνα μόνο και μόνο για διαφημιστικούς λογούς και προβολής των χορηγών τους και μια έμμεση στήριξη στις λέσχες που διοργανώνουν τους αγώνες.

Το βίντεο διάρκειας 22 λεπτών είναι αποκαλυπτικό και εγείρει πολλών ερωτημάτων και πολλών σκέψεων.

heliotis

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events