29 March 2024
Ρεπορταζ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Γ. Γ. της ΑΜΟΤΟΕ σχετικά με Δελτ. Τύπου ΛΕΜΟΤ-ΑΡΤΕΜΙΣ

Η παρακάτω ανακοίνωση μας ήρθε με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας από κάποιο οδηγό, στο Facebookκαι και οχι με δελτίο τύπου από την ΑΜΟΤΟΕ ή από το γραφείο τύπου της ΑΜΟΤΟΕ( δεν είμαστε σίγουροι αν έχει) , την γραμματεία της ΑΜΟΤΟΕ ή τον Γεν Γραμματέας της ΑΜΟΤΟΕ (αφού υπογράφει και το παρακάτω κείμενο), ως όφειλαν να κάνουν, όπως κάνουν όσοι ενδιαφέρονται για την ενημέρωση.

Το Bikerspirit πάντα προσπαθεί να δίνει την πλήρη εικόνα για ένα γεγονός, έτσι λοιπόν παραθέτουμε την παρακάτω ανακοίνωση όπως την βρήκαμε στην σελίδα της ΑΜΟΤΟΕ, που όπως γράφει και ο τίτλος της είναι σχετικά με Δελτίο Τύπου των ΛΕΜΟΤ και ΑΡΤΕΜΙΣ που μπορείτε να διαβάσετε εδω >>> καθως και το ξεχωριστό δελτίου τύπου απο την ΑΡΤΕΜΙΣ εδω >>>

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Γ. Γ. της ΑΜΟΤΟΕ σχετικά με Δελτ. Τύπου ΛΕΜΟΤ-ΑΡΤΕΜΙΣ

 

Σχετικά με Δελτίο Τύπου των ΛΕΜΟΤ και ΑΡΤΕΜΙΣ:

  1. Η όποια εκδήλωση/εις θα γίνουν το ερχόμενο 3ήμερο στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, είναι αποτέλεσμα μια μακρόχρονης πολύμηνης ομαδικής προσπάθειας στην οποία, όπως όλοι ξέρουν, ο Γεν Γραμματέας της ΑΜΟΤΟΕ έπαιξε πρωταρχικό και καθοριστικό ρόλο.
  2. Αποτέλεσμα του παραπάνω είναι: Το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων έχει πλέον πλήρη, συγκεκριμένη άδεια λειτουργίας για το άθλημα του μοτοσυκλετισμού
  3. Την Παρασκευή, 27/6, το Αυτοκινητοδρόμιο θα είναι διαθέσιμο για προπόνηση και ελεύθερες δοκιμές αθλητών, άρτιο, με καθαρό ασφαλτοτάπητα και εξειδικευμένο προσωπικό, από τις 10:30 το πρωί μέχρι την δύση του ηλίου με προτεραιότητα στους αθλητές που θα αγωνιστούν στον αγώνα του Σαββατοκύριακου
  4. Ο Γεν Γραμματέας oύτε δικαιούται ούτε δύναται να δώσει άδεια σε “Track Day” (;) ούτε καν σε προπόνηση αφού πουθενά στον κόσμο δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, ούτε υπάρχει σχετικό κανονιστικό ή νομικό πλαίσιο. Το σχετικό άρθρο 56Α’ παρ 9, του ισχύοντος αθλητικού νόμου αναφέρεται αποκλειστικά και δεσμευτικά σε αγώνες και μόνο.
  5. Ο Γεν. Γραμματέας επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΛΕΜΟΤ κ. Γ.Παπαγιάννη και τον εκπρόσωπο της ΑΡΤΕΜΙΣ κ. Π.Σιδέρη οι οποίοι δήλωσαν για το θέμα, άγνοια ο 1ος και ότι το παρακολουθεί εξ αποστάσεως ο 2ος και παρεκάλεσαν για συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων.
  6. Ο Γεν. Γραμματέας της ΑΜΟΤΟΕ καταλαβαίνει απόλυτα ότι το «ξαφνικό άνοιγμα» το Μεγάρων, για το οποίο είχε ενημερώσει προ 15ημέρου κάθε ενδιαφερόμενο, ανατρέπει ισορροπίες και επιδιώξεις αλλά θεωρεί το θέμα μικρής σημασίας και θέμα χρόνου την οποιαδήποτε σχετική άμβλυνση-εξισορρόπηση.

Στέλιος Χριστοδούλου

Τα συμπεράσματα δικά σας….και τα ερωτηματικά παρα πολλά …….

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events