19 April 2024
motoGP 2013

Έτοιμος δηλώνει ο Pedrosa για τη Laguna Seca!!!

 

«Μετά από ένα απογοητευτικό Σαββατοκύριακο στη Γερμανία, είμαι στην ευχάριστη θέση να αισθάνομαι και πάλι καλύτερα και πολύ τυχερός που ο ώμος μου δεν έσπασε εντελώς, αν και ένα κάταγμα εξακολουθεί να μην είναι το καλύτερο πράγμα για να σου συμβεί!”

Δήλωσε πριν από λίγο ο Pedrosa από την Ισπανία. «Τώρα πρέπει να επιστρέψω στη πίστα για να δούμε σε τι κατάσταση είμαι και ευελπιστούμε ότι μπορούμε να έχουμε ένα καλό Σαββατοκύριακο.»

pedrosa_slideshow_169

 

Αυτά λοιπόν ήταν τα λόγια του προ ολίγων ημερών πρωτοπόρου του πρωταθλήματος Dani Pedrosa ο οποίος δείχνει να αισθάνεται καλυτέρα και θα τον δούμε να προσπαθεί στην Laguna Seca. Ο αναβάτης της Repsol Honda Team θα υποβληθεί σε περαιτέρω φυσιοθεραπείες στο αριστερό του ώμο και αύριο πέμπτη πετάει για Καλιφόρνια.

«Ευτυχώς, μετά από λίγες μέρες ξεκούρασης, Dani αισθάνεται καλά και πάλι και θα ταξιδέψει στην Αμερική την Πέμπτη για να κερδίσει μία ημέρα φυσιοθεραπείας στον ώμο την Τετάρτη στη Βαρκελώνη. » Δηλώνει η ομάδα του.

Άλλωστε αν θέλει να συνεχίσει να διεκδικεί το πρωτάθλημα, δε θα μπορούσε να κάνει αλλιώς καθώς δε πρέπει να χάσει άλλους πολύτιμους βαθμούς μετά την απογοήτευση της Γερμανίας. Ο ισπανός βρίσκετε πλέον στη δεύτερη θέση με μόλις 2 βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Marquez μετά το Sachsenring και όπως είναι λογικό θα προσπαθήσει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να παραμείνει η ελπίδα ζωντανή. Και αν αναλογιστούμε ότι ο Lorenzo ,ο οποίος καραδοκεί με μόλις 9 βαθμούς πίσω του, δήλωσε σήμερα ότι και εκείνος ταξιδεύει για την Καλιφόρνια, η απόφαση του Dani και της ομάδας του δείχνει να είναι μονόδρομος.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events