29 March 2024
Yamaha

Έρχεται το πολυαναμενόμενο Yamaha YZF – R25/R3!! Στις 20 Μάιου η επίσημη παρουσίαση!!

Μετά από πολλές φήμες και πολλές κατασκοπευτικές φωτογραφίες έρχεται επιτέλους το πολυαναμενόμενο Yamaha YZF – R25/YZF – R3. Η Yamaha Indonesia, όπου και κατασκευάζεται το νέο μικρότερο μέλος της  σειράς YZF – R, ανακοίνωσε πως το επίσημο ντεμπούτο του YZF – R25 θα γίνει στις 20η Μαΐου.

yamaha-yzf-r25-teaser

Η Yamaha λανσάρει στην αγορά την ινδονησιακής κατασκευής YZF – R25, ως μια μικρογραφία της αγωνιστικής Yamaha YZR – M1, δημιουργώντας έτσι έναν σύνδεσμο μεταξύ της R25 και του αγωνιστικού προγράμματος MotoGP της εταιρίας. Μια έξυπνη κίνηση καθώς η M1 είναι πολύ δημοφιλής στους φίλους του MotoGP στις αγορές που προορίζεται.

Στις αναδυόμενες αγορές, όπως της Ταϊλάνδης και της Ινδονησίας, η Yamaha πρόκειται να λανσάρει  το YZF – R25 με δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα, ενώ στην στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, αναμένεται το YZF – R3 με κινητήρα 300cc, -αν και δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα-, με την Ιαπωνική εταιρία να απευθύνετε κυρίως στους νέους αναβάτες.

Yamaha-RevStation-teaser-01

Για να συμβάλει στην προώθηση του ντεμπούτου της YZF – R25 στην Ινδονησία, η Yamaha έχει δημιουργήσει την  ιστοσελίδα “ I Want Yamaha R25 “, όπου αναφέρεται η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης και επίσης η παρουσίαση έχει συνδεθεί διαφημιστικά προτρέποντας τους αγοραστές να συνδυάσουν την YZF – R25 με την αγορά του κράνους VR46 AGV “premium”.

Τα νέα R25 και R3 και η αναφορά τους ως μικρογραφίες της αγωνιστικής Yamaha YZR – M1, δείχνουν ξεκάθαρα πως η Yamaha, με την νέα υψηλόστροφη μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτα της, στοχεύει στην αναδιαμόρφωση της αγοραστικής πίτας και να χτυπήσει τις πωλήσεις των  Kawasaki Ninja 300, HondaCBR 250 RRκαι της αναμενόμενης KTM RC390.

Yamaha-RevStation-teaser-04

Η τιμολόγηση φυσικά θα είναι το κλειδί για να πετύχει τον στόχο της, και με όλη την αναμονή μέχρι αυτό το σημείο της επίσημης παρουσίασης, οι λάτρεις της Yamaha περιμένουν ένα δελεαστικό πακέτο από την εταιρία. Ας ελπίσουμε ότι οι Ιάπωνες δεν θα τους απογοητεύσουν. Μείνετε συντονισμένοι.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events