20 April 2024
DakarΚΟΣΜΟΣ

Έρανος αγάπης από τον Cyril Despres για τα παιδιά του Ντακάρ με δώρο ένα συλλεκτικό ρολόι από την Evilard Watch !!

Αποδεικνύοντας την αγάπη του για την χώρα που  για πολλά χρόνια υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες το Rally Dakar, ο Cyril Despres συνεχίζει το έργο που είχε ξεκινήσει το 2006 προς τιμήν του ομόσταβλού του Fabrizio Meoni  που έχασε την ζωή του στο Rally Dakar του 2005.

despressssssssssn

Ο Fabrizio Meoni  λίγο πριν χάσει την ζωή του, είχε χρηματοδοτήσει την κατασκευή ενός σχολείου στα προάστια του Ντακάρ. Έτσι ο Despres θέλησε να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε ο αδικοχαμένος ομμόσταυλός του και το 2006 αποφάσισε να ανακαινίσει και να διευρύνει ένα δεύτερο σχολείο στο Yeumbeul Bene Baraque  το οποίο προς τιμήν τους πείρε το όνομα “Fabrizio και Cyril School” .

20140107125221-Cyril_et_enfants

Έτσι συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό έργο του ιδρύματος “Fabrizio Meoni & Cyril Despres” καλεί όλους να συμμετάσχουν σε έναν έρανο αγάπης που σκοπό έχει  την δημιουργία και άλλων σχολείων στις γύρο περιοχές και να δώσει την δυνατότητα και σε άλλα παιδιά να έχουν πρόσβαση στην μόρφωση. Όσοι συμμετάσχουν στον έρανο θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην κλήρωση για ένα ρολόι  2R , Cyril Despres Edition, από την Evilard Watch.

20140107095727-Edition_Cyril

Evilard Watch:
Συγκινημένη από την προσωπική αφοσίωση του πρεσβευτή μας , Cyril Despres , η Evilard Watch επιθυμεί να συμβάλει στην προσπάθεια του ιδρύματος  Fabrizio Meoni & Cyril Despres . Στόχος μας είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για να μπορέσει το ίδρυμα να συνεχίσει τα σχέδιά του για τα σχολεία στις υπανάπτυκτες χώρες .

Έτσι προσφέρουμε ένα ρολόι 2R , Cyril Despres Edition, αξίας  1.100 ελβετικών φράγκων. Στην κλήρωση θα συμμετέχουν όλοι οι δωρητές ανεξάρτητα από το ποσό που θα δωρίσουν

20140107095937-2R-Cyril-Despres

 

Cyril Despres:

Ο ομόσταβλός μου, Fabrizio Meoni, πέθανε λίγες ημέρες πριν από το τέλος του Dakar 2005 … Εκείνος δεν μιλάμε πολύ γι ‘αυτό , αλλά ξέραμε ότι χρηματοδότησε ένα σχολείο στα προάστια του Ντακάρ . Μετά τον τερματισμό του Rally Dakar, με τους Ιταλούς φίλους του , επισκεφτήκαμε το σχολείο που έφερε το όνομά του . Τα διακόσια παιδιά του σχολείου, εκείνη την ημέρα ήταν βαθιά λυπημένοι από το θάνατο του ευεργέτη τους . Δεν μας πήρε  πολύ χρόνο για να αποφασίσουμε πως το έργο Fabrizio πρέπει να συνεχιστεί, τόσο για να αποτίσουμε φόρο τιμής στη μνήμη του όσο και να βοηθήσουμε  τους ανθρώπους μιας χώρας που πάντα μας υποδεχόταν με ανοιχτές αγκάλες .

progetti8

Στο τελείωμα του Dakar του 2006 , μαζί με μερικούς ανθρώπους από το Ίδρυμα Fabrizio Meoni , επισκεφθήκαμε άλλα έργα στα προάστια του Ντακάρ . Τέλος, αποφασίσαμε να ανακαινίσουμε και να διευρύνουμε ένα δεύτερο σχολείο στο Yeumbeul Bene Baraque . Λίγους μήνες αργότερα, άρχισαν οι εργασίες για την κατασκευή του  « Fabrizio και Cyril School ” .

20140107094334-Ecole_Cyril_Fabrizio

Μπορεί το Rally Dakar να μην εκτελείται πια στην Αφρική , αλλά το σχολείο έχει τώρα τοίχους, στέγη , καλούς δασκάλους και πάνω απ ‘όλα πολλά παιδιά που προετοιμάζουν το μέλλον τους .

Στην τελευταία μου επίσκεψη , τον Φεβρουάριο του 2012 , υπήρξε ένας διευθυντής , 13 καθηγητές και 321 παιδιά ηλικίας μεταξύ 3 και 17 . Αλλά 500 παιδιά που ζουν στην περιοχή εξακολουθούν να μην έχουν μια θέση στο σχολείο γι’αυτο σας ζητάμε να συνδεθείτε και να κάνετε μια δωρεά με το ποσό που θέλετε και να συμβάλει στo «Fabrizio Meoni and Cyril Despres» σχολείο στο Ντακάρ. Όλες οι συνεισφορές θα πάει κατευθείαν στο σχολείο όπου είμαι από χθες.

Ευχαριστώ πολύ

Cyril Despres

Για να συνεισφέρεις και εσύ μπες στην ειδική ιστοσελίδα

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events