19 April 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2014

SHINY BIKE MOTO WASH – SILK OIL RACING TEAM. VIDEO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τον Τάσο Σπερελάκη και την ομάδα του, “SHINY BIKE MOTO WASH – SILK OIL RACING TEAM” συναντήσαμε την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 , στο Cafe Bar Restaurant Daluz στην Νέα Ερυθραία όπου έκαναν και επίσημα την παρουσίαση της αγωνιστικής ομάδας.

VIDEO παρουσίαση ομάδας SHINY BIKE MOTO WASH – SILK OIL RACING TEAM


Αρκετός κόσμος ήταν εκεί για να υποστηρίξει τον Τάσο Σπερελάκη και την ομάδα του. Μιλήσαμε με τον Τάσο Σπερελάκη και μας μίλησε για τους δυο βασικούς χορηγούς του που δεσπόζουν πάνω στην μοτοσικλέτα του.
Από την μια πλευρά η μοτοσυκλέτα του είναι βαμμένη κόκκινη και έχει το λογότυπο, Daluz Cafe Bar Restaurant, ενώ από την άλλη πλευρά η μοτοσυκλέτα είναι βαμμένη μαύρη και έχει το λογότυπο, SILKOIL , πρατήριο καύσιμων (Καλορίζου Ελένη) στην Νίκαια.

IMG_5225

Στους υποστηρικτές της ομάδας είναι oΧρήστος Φράγκος, Σάκης Συνιώρης, ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος που ντύνει τον Τάσο Σπερελάκη με SHOEI, AXS, SIDI, W2 και ο Νίκος Μουράτης MOURATIS GP!

IMG_5283

Ο Τάσος Σπερελάκης ευχαρίστησε τον αρχιμηχανικό του Αντώνη Παπαμακάριο και όλους όσους τον υποστηρίζουν και εκτός των παραπάνω που αναφέραμε, ευχαρίστησε την λέσχη ΛΕΜΣ, την οικογένεια του και όλους τους φίλους του.

IMG_5265

Η ομάδα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας 2014, στην κατηγορία Supersport, με μοτοσυκλέτα YamahaR6 600cc και νούμερο συμμετοχής το 13.

IMG_5277

O Τάσος Σπερελάκης το 2013 συμμετείχε για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας στην κατηγορία OPEN και τερμάτισε στην 5η θέση γενικής και 1ος στα 600cc!

BS-XORHGOS

 

SHINY BIKE MOTO WASH – SILK OIL RACING TEAM

Μοντάζ
Γιώργος Φιωτάκης

Κάμερες
Δημήτρης Τσούρας
Γιώργος Φιωτάκης

Φωτογραφία
Γιώργος Φιωτάκης

Παραγωγή
Biker Spirit Magazine
www.bikerpirit.net
© 2014

Εκτέλεση Παραγωγής
IGF Productions
www.igf.gr

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events