28 March 2024
MiniGP - Mini Moto

Άτυχο τριήμερο για τον Νότη Παπαπαύλου στο Brands Hatch στην Αγγλία. Φωτογραφίες!

Το τριήμερο που μας πέρασε ο Νότης Παπαπαύλου έλαβε μέρος στον 6ο και 7ο αγώνα του Moriwaki 250 Junior Cup που αυτή την φορά ήταν στην Μεγάλη Βρετανία στην πίστα τουBrands Hatch, στα πλαίσια του Βρετανικού Πρωταθλήματος Ταχύτητας (BSB)

notis-pap-Brands_Hatch_2014_08

Ο Νότης ξεκίνησε πολύ καλά στις Κατατακτήριες στην βρεγμένη πίστα και μάλιστα είχε φτάσει στην 2η θέση μέχρι την στιγμή που κάποιος άλλος αναβάτης έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να έχει πτώση. Ο Νότης δυστυχώς δεν μπόρεσε να συνεχίσει και έτσι σε μια πίστα που είχε αρχίσει να στεγνώνει οι υπόλοιποι οδηγοί έκαναν ταχυτέρους γύρους και έτσι ο Νότης τελικά βρέθηκε στην 12η θέση στην σχάρα εκκίνησης.

notis-pap-Brands_Hatch_2014_03

Το Σάββατο στον πρώτο αγώνα ξεκίνησε καλά και με την πίστα τελείως στεγνή ο Νότης από την 12η θέση αμέσως μπήκε σε μια μάχη με άλλους οδηγούς για την 9η θέση αλλά δυστυχώς στον 7ο γύρο από τους 12, ο κινητήρας του κόλλησε και έτσι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει ευτυχώς χωρίς να έχει πτώση.

notis-pap-Brands_Hatch_2014_05

Στο βάθρο του πρώτου αγώνα ανέβηκαν οι :
1. Filip Salac – CZ
2. Jarno Kaush – CH
3. Patrik Pullkinen – FIN

notis-pap-Brands_Hatch_2014_02

 

Στον 2ο αγώνα ο Νότης με άλλη μοτοσυκλέτα κατάφερε να τερματίσει στην 15η θέση αφού έδωσε μάχη για την 14η θέση. Ο Νότης έδειξε πως γύρο με τον γύρο μάθαινε την πίστα και κατάφερε να βελτιώσει τους χρόνους του. Από αυτόν τον αγώνα πήρε άλλον ένα βαθμό και έφτασε τους 31 βαθμούς!

notis-pap-Brands_Hatch_2014_18

Στο βάθρο του δεύτερου αγώνα ανέβηκαν οι :
1. FilipSalac – CZ
2. PatrikPullkinen – FIN
3. Philip FREITAG

notis-pap-Brands_Hatch_2014_12

Στο Brands Hatch βρέθηκε και ο Χρήστος Μπουζούκης, ο άλλος Έλληνας οδηγός που κάνει και αυτός την προσπάθεια του στην Αγγλία συμμετέχοντας σε αγώνες στο Αγγλικό πρωτάθλημα BMCRC/MRO. Το ίδιο τριήμερο είχε και αυτός αγώνες στην πίστα του Cadwell , αλλά δυστυχώς το γέρικο R1 του τον εγκατέλειψε και έτσι βρέθηκε στο Brands Hatch για να υποστηρίξει τον Νότη!

notis-pap-Brands_Hatch_2014_23
Νότης Παπαπαύλου – Χρήστος Μπουζούκης

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events