16 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2013

Άρης Γκιζίνος: προβλήματα ταλαντώσεων δεν με άφησαν να κρατηθώ στις πρώτες θέσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ο Αριστείδης Γκιζίνος κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες στα δοκιμαστικά του Σαββάτου, δεδομένου ότι από την αρχή της χρονιάς αντιμετωπίζει προβλήματα ταλαντώσεων στη μοτοσυκλέτα του, όπου στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σαββάτου κατάφερε να φέρει τον 5ο χρόνο για τον αγώνα της Κυριακής.

IMG_9025

Άλλωστε τα προβλήματα ταλαντώσεων που αντιμετωπίζει ο Αριστείδης, προσπαθεί να λύσει η ομάδα του Superbmotos-Tsesmelis Team, από την αρχή της χρονιάς και ενώ πίστευαν ότι ήταν πολύ κοντά στην λύση του προβλήματος, στον αγώνα εμφανίστηκαν εκ νέου οι ταλαντώσεις που δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει βάθρο στον αγώνα. Φυσικά αρχίζει νέος κύκλος ερευνών για το θέμα των ταλαντώσεων από την ομάδα του Αριστείδη.

IMG_8725

Ξεκινάει στον αγώνα της Κυριακής από την 5η θέση στην σχάρα εκκίνησης και στρίβει 2ος στην πρώτη στροφή (Κ1) για να κρατηθεί εκεί μέχρι τον 3ο γύρο όπου άρχισαν οι ταλαντώσεις στο μπροστινό σύστημα της Yamaha R1 που οδηγεί, ειδικά στις εξόδους των στροφών, ενώ από τον 5ο γύρο και μετά οι ταλαντώσεις εμφανίστηκαν και στον πίσω τροχό! Πάλεψε με τον χρόνο και την μοτοσυκλέτα του, όπου προς στιγμή έπεσε στην 7η θέση, συνεχίζοντας το πρόβλημα που είχε με τις ταλαντώσεις. Τελικά μετά από πολλή προσπάθεια επανήλθε στην 5η θέση, για να τερματίσει εκεί με το πέσιμο της καρό σημαίας!

IMG_8794

Οι δηλώσεις του Α. Γκιζίνου μετά το τέλος του αγώνα στα Μέγαρα:

«Ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσω το μηχανάκι στις εξόδους, πράγμα που με κούρασε πολύ και έτσι δεν κατάφερα να κρατηθώ στις πρώτες θέσεις, αφού κατάφερα να στρίψω 2ος στην αρχή του αγώνα, ενώ μου κάνει εντύπωση ότι στις προπονήσεις και στα δοκιμαστικά, δεν είχα τέτοια προβλήματα! Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, αλλά πιστεύω ότι όλοι λίγο πολύ είχαν τα προβλήματά τους σε αυτόν τον αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου για την υποστήριξη και την παρουσία, αλλά και τον μηχανικό μου Νίκο Τσεσμελή που είναι κοντά μου, για να μπορέσουμε να λύσουμε το πρόβλημα και να συνεχίσουμε, για τον τελικό αγώνα της χρονιάς».

IMG_9417

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events