Το νέο Kawasaki ΚΑΖΕ 115 είναι εδω ! – VIDEO, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το παπί θρύλος best seller  της Kawasaki είναι ξανά εδώ και διατίθεται σε δύο εκδόσεις, S (αλουμινένιοι τροχοί) και R (ακτινωτοί τροχοί).

IMG_6630

Βρεθήκαμε στο κατάστημα των Αδερφών   Παπανικολάκη μετά από πρόσκληση του Αλέξανδρου Παπανικολάκη στο Γέρακα για να δούμε και να κάνουμε βόλτα το νέο παπί της Kawasaki ΚΑΖΕ 115.

VIDEO TEST-REVIEW

Όπως λέει και η Kawasaki το νέο παπί έχει πράγματι όμορφους χρωματισμούς και επιθετικά γραφικά που το κάνουν ελκυστικό.

Η Kawasaki το περιγράφει σαν νεανικό και σπορ σε κάθε του λεπτομέρεια και πράγματι έτσι μοιάζει αρκεί κανείς να το δει από κοντά.

IMG_6503

Αν το οδηγήσει κανείς θα δει ότι διαθέτει ένα ισχυρό κινητήρα, αρκετά γρήγορη επιτάχυνση και με 8,3 ίππους και την ροπή στα 0,85 kgm στις 8.000 και 6.500 σ.α.λ. αντίστοιχα είναι ένα μηχανάκι που μοιάζει ιδανικό για τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη μιας και η τιμή της βενζίνης έχει φτάσει σε απαγορευτικά σημεία.

IMG_6545

Το ρεζερβουάρ του γεμίζει με  4,4 λίτρα και το βάρος του δεν ξεπερνά τα 104 κιλά πράγμα που το κάνει ευκολοδήγητο από όλους !

Η Kawasaki γραφεί στα χαρακτηριστικά του ότι το νέο της παπί διαθέτει τις  νέες σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις KSAI (Kawasaki Secondary Air Injection System) και KACR (Kawasaki Automatic Compression Release)
Τετράχρονος κινητήρας 112 κ.εκ. με έναν εκκεντροφόρο επικεφαλής, δύο βαλβίδες στον κύλινδρο. Τροφοδοσία με καρμπυρατέρ της Keihin. Τέσσερεις ταχύτητες από  ημιαυτόματο κιβώτιο.

 

Μπροστά έχει δισκόφρενο με διπίστονη δαγκάνα. Έχει μαύρο τελικό εξάτμισης και  ρυθμιζόμενα αμορτισέρ.

Το νέο Kaze 115 όπως γράψαμε και στην αρχή είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, την S και την R. Η R έχει  σπορ γραφικά και χυτές ζάντες αλουμινίου. Η έκδοση S έχει  ζάντες κλασικές ακτινωτές με ατσάλινο στεφάνι.

Οι τιμές που δίνει αυτή την στιγμή η Kawasaki  είναι 1.880 € για την έκδοση S και 1.980 € για την έκδοση R

IMG_6614

Τετράχρονος, μονοκύλινδρος, SOHC, 2 βαλβίδες
Αερόψυκτο
Καρμπυρατέρ (KEIHIN PB18)
4 Ταχύτητες με επιστροφή
Μίζα + Μανιβέλα
Μέγιστη Ιπποδύναμη (Hp/rpm) 8,3 Hp/8000 σαλ
Μέγιστη Ροπή (Nm/rpm) 8,13 Nm/6500 σαλ
Μπροστινή Ανάρτηση Τηλεσκοπικό πιρούνι
Πίσω Ανάρτηση Διπλά ελατήρια
Μπροστινά Φρένα Δίσκος
Πίσω Φρένα Ταμπούρο
Βάρος (κενό)104 kg
Χωρητικότητα Ρεζερβουάρ 4,4 λίτρα

Ευχαριστούμε το κατάστημα Αφοί Παπανικολάκη για την διάθεση του KAZE

WordPress Gallery Extra

Σχετικά Άρθρα