Πολλές προσφορές στον νέο τιμοκατάλογο της SYM!

Μία επανεμφάνιση και πολλές προσφορές για τη στον νέο της τιμοκατάλογο!

2 προτάσεις – 2 στυλ

HD-RED

Μία επιλογή… SYM HD!

 H καλύτερη στιγμή να αποκτήσετε το κλασικό μοντέλο της SYM HD 125 EVO έφτασε, κάνοντας την επανεμφάνισή του στον νέο τιμοκατάλογο της SYMστην τιμή €2.145. Κυκλοφορεί σε τρία χρώματα White, Blackκαι MatBlack.

Ακόμα πλέον καλύτερη τιμή και για το «μεγάλο αδερφό» το HD2 200i, Στο τρίτο στάδιο της εξέλιξης, το HD2 εμφανίζεται περισσότερο ελκυστικό δυναμικό και αξιόπιστο. Με τη νέα τιμή €2.495 μετρητοίς,θα παραμείνει ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος στη κατηγορία του.

Με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, ίσιο πάτωμα, κεντρικό και πλαϊνό σταντ, μαρσπιέ συνοδηγού, εξασφαλίζουν την πρακτικότητα που όλοι χρειαζόμαστε.

2013-0518--13411

Νέα τιμή του GTS 250i EVO.

Το αγαπημένο μοντέλο της SYMGTS 250iEVO, θα συνεχίσει την παρουσία του και την πορεία του στην ελληνική αγορά. Το scooterπου συγκέντρωσε τα τελευταία χρόνια σταθερά την προτίμησή σας, τώρα περισσότερο προσιτό με €3.295 τιμήμετρητοίς

546C1315

Fiddle II 150 – Καταπληκτική εμφάνιση, τώρα σε εκπληκτική τιμή!

Αποτελεί συνδυασμό της μοντέρνας και της κλασικής σχεδίασης. Το Fiddle II, με νέους δυνατούς οικονομικότερους κινητήρες, συνδυάζει υψηλότερες επιδόσεις, μειωμένες εκπομπές ρύπων και χαμηλότερη κατανάλωση. Θα σας κερδίσει με την πρακτικότητα του και τις ανέσεις του. Διαθέτει σχάρα αποσκευών αλουμινίου, άνετη εργονομική σέλα και επίπεδο πάτωμα.

Στην έκδοση των 150 κυβικών προσφέρεται πλέον στην εκπληκτική τιμή των €1.695 τιμή μετρητοίς.

_DSC7306

 

sym-logfo

 

 

 

Related Posts