Ο Βασίλης Σιαφαρίκας 1ος Έλληνας στον 6ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro στην Καστοριά

Ο 10 φορές Έλληνας πρωταθλητής Enduro Βασίλης Σιαφαρίκας οδηγώντας μία Honda CRE 450R ήταν ο πρώτος Έλληνας οδηγός στην κατηγορία Ε2 του 7ου αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro που διοργανώθηκε στην Καστοριά.

siafarikas-kastoria-1

Ο αγώνας που διοργανώθηκε από την Off Road Team στην περιοχή της Καστοριάς, με την υποστήριξη των τοπικών αρχών έδωσε τη δυνατότητα στους 80 αγωνιζόμενους αλλά και στους χιλιάδες φίλους της μοτοσυκλέτας να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα με φόντο τη λίμνη της Καστοριάς. Οι αγωνιζόμενοι κάλυψαν συνολικά 500 χιλιόμετρα μέσα από 25 ειδικές διαδρομές κατά τη διάρκεια του τριήμερου αγώνα.

siafarikas-kastoria-2Ο Βασίλης Σιαφαρίκας βρέθηκε στην πρώτη θέση ανάμεσα στους ¨Έλληνες αθλητές τόσο στα 2 σκέλη του αγώνα όσο και στο Super Test της Παρασκευής χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Ο Έλληνας πρωταθλητής στον τερματισμό δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το αποτέλεσμα αφού μου δόθηκε η δυνατότητα να επαναλάβω την επιτυχία που είχα το 2002 με τη συμμετοχή μου στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro που είχε διοργανωθεί στα Καλάβρυτα και είχα τερματίσει 1ος Έλληνας οδηγώντας μία Honda CR125. Φέτος μου με τη Honda CRE 450R, της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., κατάφερα να κινηθώ γρήγορα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και η μοτοσυκλέτα μου απέδειξε ότι είναι αξιόπιστη, γρήγορη και μπορεί να αντιμετωπίσει κατάματα τον ανταγωνισμό. Στόχος μου είναι μέσα από τις συμμετοχές μου σε αγώνες enduro η διάδοση των νέων μοντέλων          CRE 250 R & CRE450 R οι οποίες πλέον έχουν έγκριση τύπου».

Σχετικά Άρθρα