Άτυχος ο Στέφανος Καντιμοίρης στις Σέρρες

Δελτίο τύπου: Παρ όλη την εξαιρετική της προσπάθεια η ομάδα “mam racing 48” δεν κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία το κατά τ άλλα εκπληκτικό τριήμερο που περιλαμβάνει ένας αγώνας ταχύτητας.

Ο οδηγός μας, Στέφανος Καντιμοίρης, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στις Σέρρες, ύστερα από πτώση στα δεύτερα επίσημα χρονομετρημένα.

Οι τεχνικοί της ομάδας προσπαθούν να αναλύσουν τις πληροφορίες που τους δίνει η μηχανή μετά από αυτές τις πτώσεις στα Μέγαρα και τις Σέρρες και να βρουν λύσεις! Ο Στέφανος είναι ευχαριστημένος με την απόδοση του και δίνει το 100% των δυνατοτήτων του προσπαθώντας για το καλύτερο και αυτό δείχνουν και οι έως τώρα χρόνοι του για φέτος (00.59.4 στα Μέγαρα και 1.21.8 στις Σέρρες). Οι σκέψεις για τους λόγους των δύο ατυχιών πάνε κυρίως προς το νέο ελαστικό που δοκιμάζει η ομάδα για πρώτη φορά.

IMG_7107

Η συλλογή εμπειριών είναι αμείωτη και η ομάδα συγκεντρώνει τα θετικά στοιχεία, έχοντας σκοπό να ανασυνταχθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και να επανέλθει δυνατά, με την υποστήριξη της εξειδικευμένης τεχνικής ομάδας του Κέντρου Δικύκλου Motomike, στον τέταρτο αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος, τον Σεπτέμβριο.

Η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους μεγάλους χορηγούς μας Δημήτρη Μπουκη boukis way, και Μιχάλη Χατζηκωσταντάκη από το Κέντρο Δικύκλου Motomike, blue star, Τσιρικος, Antique restaurant που μας υπομένουν και επιμένουν με πίστη σε μας. Πολλά ευχαριστώ στα κορίτσια μας που μας στηρίζουν τεχνικά και ψυχολογικά καθώς και στους πολλούς φίλους, αρωγούς και υποστηρικτές.

Σχετικά Άρθρα