Η Wolf-Racing Motul Team για την Ακύρωση του 4ου Αγώνα ΠΠΤ2017

Ο αγώνας που θα έκλεινε το πρώτο μέρος της σεζόν δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε κατόπιν αποφάσεως της οργάνωσης.
Η Wolf-Racing Motul Team ήταν έτοιμη, ως όφειλε, να ανταπεξέλθει σε αυτήν την πρόκληση με τον νέο μας οδηγό και στις δύσκολες συνθήκες της βροχής. Ωστόσο οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση της οργάνωσης.

Σχόλιο Team Manager – Μηχανικού Γιώργου Παρασκευά:

“Είμασταν έτοιμοι και ενήμεροι για την πιθανότητα της βροχής την Κυριακή. Από το πρωί δοκιμάσαμε την πίστα με τον νέο μας οδηγό και μπήκαμε μέσα να δούμε την κατάστασή της. Η κατάσταση της πίστας ήταν μέτρια, αλλά ικανή να γίνει ο αγώνας, όπως άλλωστε με επιβεβαίωσε ο Roberto Farinelli, καθότι είναι μακράν ο πιο έμπειρος οδηγός σε αυτές τις συνθήκες μέσα στον αγωνιστικό χώρο εκείνη την στιγμή. Ενημέρωσα αμέσως τον διοργανωτή ότι η ομάδα έχει αποφασίσει να αγωνιστεί.

Δυστυχώς όμως υπήρξε διαφορά απόψεων μεταξύ των αγωνιζομένων.

Προβλήματα υπήρχαν στα Μέγαρα πάντα και θα υπάρχουν – δεν γίνανε τώρα επικίνδυνες οι συνθήκες, αλλά ήταν πάντα! Ο ρόλος μας είναι να λύνουμε συλλογικά τα θέματα για να πάει μπροστά όλο αυτό που λέγεται ΠΠΤ και όχι πίσω. Είναι αδιανόητο ένας οδηγός από μια ξένη χώρα να τρέχει σε αυτή την πίστα και οι Έλληνες οδηγοί να αρνούνται. Ακούστηκαν πολλά σχόλια που με απογοήτευσαν έντονα.

Θα αφήνουμε όμως πίσω αυτό το ΣΚ και θα προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα μας, υπό όποιες συνθήκες κι αν γίνει, γιατί τουλάχιστον από αυτό το ΣΚ μόνο αυτό μπορέσαμε να πάρουμε.”

Σχόλιο Roberto Farinelli – Οδηγός Wolf-Racing Motul Team

“Είναι μεγάλη η χαρά μου που ήρθα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και κυρίως γιατί ήρθα να κάνω αυτό που αγαπάω! Η πίστα δεν ήταν καλή και ενημέρωσα τον Γ.Παρασκευά γι αυτό. Συζητήσαμε κάποια πράγματα και με βοήθησε ώστε να διαχειριστούμε καλύτερα την κατάσταση. Κάναμε έναν πολύ καλό χρόνο στο 58.9, ο οποίος θεωρώ ότι είναι εξαιρετικός στην πρώτη μου επαφή με την πίστα!
Είχαμε στο μυαλό μας μία καλή στρατηγική, που δυστυχώς δεν μπορέσαμε να εφαρμόσουμε λόγω της ακύρωσης του αγώνα.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλη την ομάδα που με στήριξε. Η μοτοσυκλέτα μου ήταν άριστη (και λίγο πιο δυνατή!) και είμαι σίγουρος ότι στον επόμενο αγώνα τα χρονόμετρα θα σπάσουν!”