24 April 2024
VIDEOSΠαν.Πρ.Ταχ. 2012

VIDEO – ΑΓΩΝΑΣ SUPERSTOCK, ΤΥΜΠΑΚΙ 3oς Αγώνας Π.Π.Τ 8/7/2012

VIDEO ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του ΑΓΩΝΑ στο Τυμπάκι της κατηγορίας  SUPERSTOCK, ΑΠΟΝΟΜΕΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ !

Η μεγάλη κατηγορία μπήκε στην πίστα και στήθηκε στην σχάρα εκκίνησης με τον Κοντομάρο στην πρώτη θέση και τον Πίππο δίπλα του στην δεύτερη θέση , τον Γκιζίνο τρίτο και τον Μαρκεσίνη να κλείνει την πρώτη σειρά.

Τα φώτα έσβησαν και οι μηχανές εκκίνησαν με τον Κοντομάρο να στρίβει πρώτο κάνοντας μια πολύ καλή εκκίνηση και εκμεταλλευόμενος την Pole position , δεύτερος έστριψε ο Γκιζίνος με τον Πίππο πίσω του . Τέταρτος έστριψε ο Κριελέσης που έκανε καλή εκκίνηση μπροστά από τον Μαρκεσίνη , πίσω του ο Γερακίτης έστριψε 6ος μπροστά από τον Σαρρή τον Αχτύπη και τον Γλυκό.

Στον πρώτο γύρο ο Πιππος κατάφερε και πέρασε τον  Κριελέση και βρέθηκε τρίτος να κυνηγά τον Γκιζίνο που βρισκόταν πολύ κοντά στον Κοντομάρο, ποιο πίσω ο  Γερακίτης και ο Αχτυπης είχαν περάσει τον Μαρκεσίνη που έμεινε 7ος . Οι μάχες είχαν ξεκινήσει και ηταν θεαματικές για όσους παρακολουθούσαν τον αγώνα από κοντά.

Για τους επομένους γύρους το τρενάκι Κριελέση, Γερακίτη , Αχτύπη και Μαρκεσίνη έδινε τις μάχες που κρατούσαν την ένταση πολύ ψηλά.

Ο Μαρκεσίνης κατάφερε να περάσει στην τέταρτη θέση αφήνοντα πίσω του τον Γερακίτη να παλεύει με τον Κριελέση και τον Αχτύπη και τον Γλυκό. Μπροστά ενώ τα πράγματα ξεκαθάρισαν σχετικά νωρίς για τον Κοντομάρο και την πρώτη θέση ποιο πίσω έγιναν μάχες και λάθη που τελικά κατέληξαν να πάρουν κατάταξη μετά το τέλος του αγώνες με τους κριτές να δίνουν την δεύτερη θέση στον Μαρκεσίνη που πέρασε την γραμμή τερματισμού τρίτος στον Γκιζίνο την τρίτη θέση που πέρασε την γραμμή τερματισμού τέταρτος και τον Πιππο τέταρτο που πέρασε την γραμμή τερματισμού δεύτερος.

Κατά τους κριτές  ένα λάθος του Πιππου στο επίμαχο εσακι  του στοίχισε την δεύτερη θέση αφού έφαγε ποινή ενάντια σε ότι υποστήριξε η ομάδα του Πιππου που ισχυρίστηκαν ότι αφού έκανε το λάθος να κόψει από το εσακι έκανε στην άκρη και άφησε τους οδηγούς να περάσουν.

Κατά την γνώμη μου είναι ένα θέμα λίγο θόλο και δεν θέλω να σχολιάσω παραπέρα ούτε την ετυμηγορία των κριτών αλλά ούτε τον χαμό που έγινε στην γραμματεία , αυτό που θέλω να σχολιάσω είναι ότι πρέπει να υπάρξει καλύτερη οργάνωση σε αυτό το θέμα και το κλείνω εδώ με την υπόσχεση να κάνουμε ρεπορτάζ  πάνω σε αυτό το μεμονωμένο  θέμα αλλά και γενικότερα.

Ο Μαρκεσίνης έκανε τον ταχύτερο γύρο του αγώνα με χρόνο 00′ 53.926

Στην 5η θέση τερμάτισε ο Γερακίτης με τον Κριελέση 6ο  τον Αχτύπη 7ο  και τον Γλυκό 8ο που πρόσφεραν  θέαμα με τις μάχες και τις προσπεράσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ POLE POSITION & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΝΤΟΜΑΡΟ

ΚΑΜΕΡΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥΡΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΩΤΑΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΦΙΩΤΑΚΗ

ΜΟΝΤΑΖ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΩΤΑΚΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
BIKER SPIRIT MAGAZINE
© 2012

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events