Το WorldSBK 2019 ξεκίνησε επίσημα στο Phillip Island με την συνέντευξη Τύπου

Η σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike του 2019 ξεκίνησε στην πίστα του Phillip Island την Πέμπτη με την παραδοσιακή επίσημη συνέντευξη Τύπου!

Στην εναρκτήρια συνέντευξη συμμετείχε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής WorldSBK, Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK), ο Alvaro Bautista (Aruba.it Racing – Ducati), ο Ryuichi Kiyonari (Moriwaki – Althea HONDA Racing Team), ο Michael van der Mark (PATA Yamaha World Superbike Team), ο Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK Team), ο Sandro Cortese (GRT Yamaha WorldSBK), και οι οδηγοί του WorldSSP, Lucas Mahias (Kawasaki Puccetti Racing), Jules Cluzel (GMT94 Yamaha) και Federico Fuligni (MV Agusta Reparto Corse), όπου όλοι μίλησαν για τις προσδοκίες και τους στόχους τους για την νέα σεζόν του 2019.

Ο γενικός διευθυντής του Phillip Island, David Bennet και ο Γενικός Διευθυντής της Yamaha Motor Finance, Kelly Fraser, άνοιξαν την τελετή καλωσορίζοντας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike στην Αυστραλία, καθώς το πρωτάθλημα ανοίγει την νέα σεζόν για 11η φορά στη σειρά στην αυστραλιανή πίστα.

Ο πρωταθλητής του WorldSBK, Jonathan Rea (Kawasaki Racing WorldSBK), μίλησε για τη νέα σεζόν και για το νέο σχήμα “τριπλού αγώνα “: «Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφω εδώ στο Phillip Island. Έχω οικογένεια και φίλους εδώ, ενώ στην Ευρώπη ο καιρός είναι κακός, εδώ μπορούμε να απολαύσουμε το καλοκαίρι. Αυτό η σεζόν θα είναι εξαιρετικά ξεχωριστή για τους οπαδούς, καθώς θα απολαύσουν Superpole και έναν αγώνα το Σάββατο και στη συνέχεια δύο αγώνες την Κυριακή. Πρέπει ακόμα να καταλάβουμε πώς θα επηρεάσει η νέα μορφή, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι για την έναρξη της νέας σεζόν και θα αγωνιστούμε για αυτούς τους πρόσθετους βαθμούς.»

Η δράση θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής με τα Free Practice 1 του WorldSBK στις 10.30 ώρα Αυστραλίας πριν από τον πρώτο αγώνα της σεζόν του 2019 που θα γίνει το Σάββατο στις 15.0, ενώ η μάχη θα συνεχιστεί την Κυριακή με τον πρώτο Superpole Αγώνα στην ιστορία του WorldSBK στις 12:00 και ακολούθησε ο δεύτερος αγώνας στις 15.00.

WordPress Gallery Extra