Το RetroMoto θα τιμήσει την JJ Cobas

Η JJ Cobas, μία από τις πιο επιτυχημένες ισπανικές ομάδες στην ιστορία, θα τιμηθεί στην αίθουσα RetroMoto της Βαρκελώνης, που θα πραγματοποιηθεί 9 ως 11 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Δραστηριοτήτων της La Farga de L’Hospitalet.

Η JJ Cobas ήταν μια ισπανική εταιρεία μοτοσικλετών, που ιδρύθηκε το 1983 στη Βαρκελώνη από τον Moriana Jacinto, σε συνεργασία με τον μηχανικό Antonio Cobas. Ήταν ιδιαίτερα γνωστή για τις καινοτομίες και την ιδιαίτερη ανταγωνιστικότητα της, είχε όλων των ειδών των διεθνών επιτυχιών, συμπεριλαμβανομένων το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητα 125cc με τον Alex Crivillé το 1989.


Συγγενείς και των δύο, καθώς μηχανικοί και άλλα μέλη της ομάδας και οδηγοί θα παρευρεθούν στο RetroMoto για το αφιέρωμα που θα πραγματοποιηθεί στις 18: 00 την Παρασκευή 9 μετά την επίσημη έναρξη. Στην εκδήλωση απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες και θα υπάρχει ένα ειδικό περίπτερο όπου θα παρουσιαστούν μερικές από τις πιο σημαντικές μοτοσικλέτες της ομάδας που είχαν πολλές επιτυχίες και τρόπαια. Μεταξύ των εκθεμάτων θα είναι το Cobas 125 JJ, με το οποίο πήρε το Πρωτάθλημα ο Alex Crivillé το 1989.


Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η JJ Cobas ιδρύθηκε πριν από 35 χρόνια και έχουν τρέξει οδηγοί όπως ο Alex Crivillé, ο Sito Pons, ο Joan Garriga, ο Carlos Cardus, ο Toni Elias, ο Jorge Martinez “Aspar”, ο Toni Gorgot, ο Xavier Debon, ορισμένοι εκ των οπίων θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.

 

Σχετικά Άρθρα