Το νέο Panigale V4 MY 2020 είναι πλέον διαθέσιμο στους αντιπροσώπους της Ducati

Από το 2018, ημερομηνία έναρξης της κυκλοφορίας του, το Panigale V4 δημιούργησε νέα σημεία αναφοράς στον τομέα των σπορ μοτοσυκλετιστών.

Η παραγωγή του Panigale V4 MY2020 είναι σε πλήρη εξέλιξη. Περίπου 450 μοτοσυκλέτες έχουν παραδοθεί στους αντιπροσώπους της Ευρώπης και των ΗΠΑ και τις επόμενες εβδομάδες η νέα σούπερ μοτοσυκλέτα θα φτάσει και σε άλλες αγορές του κόσμου όπου είναι παρούσα η Ducati.

Το Panigale V4 είναι τώρα εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά που έχουν έρθει από το V4 R. Για παράδειγμα, η αεροδυναμική, οθόνες από πλεξιγκλάς, μαρσπιέ και μεγαλύτερα πλευρικά καλύμματα, πιο αποδοτικοί πλευρικοί αεραγωγοί για το ψυγείο που βελτιώνει τη συνολική σταθερότητα της μοτοσυκλέτας, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη.

Η ενημέρωση ολοκληρώνεται από το πλαίσιο με τροποποιημένη ακαμψία, για να προσφέρει μια καλύτερη «αίσθηση» του μπροστινού στις στροφές. Επιπλέον, περιλαμβάνει DTC και DQS up / down EVO 2. Χάρη σε μια νέα «προγνωστική» μέθοδο ελέγχου, το Ducati Traction Control (DTC) EVO 2 βελτιώνει σημαντικά τον έλεγχο δύναμης. Το EVO 2 της Ducati Quick Shift up / down (DQS) αυξάνει την ταχύτητα μετατόπισης, επιτρέποντας πιο γρήγορες αλλαγές ταχύτητας (πάνω από τις 10.000 σ.α.λ.). Η μοτοσυκλέτα διαθέτει επίσης ειδικά σχεδιασμένα συστήματα πλοήγησης Ride by Wire με ελέγχου ροπής.

Το Panigale V4 τροφοδοτείται από τον 1.103cc Desmosedici Stradale (42 ° κινητήρα), ένα κινητήρα MotoGP που προέρχεται από τον MotoGP 90 ° V4 με Desmodromic χρονισμό, ένας μοναδικός κινητήρας που διαθέτει έναν περιστρεφόμενο στροφαλοφόρο άξονα και Twin Pulse. Ο κινητήρας μπορεί να προσφέρει 214 hp στις 13.000 σ.α.λ. και με ροπή 12.6 kgm στις 10.000 σ.α.λ., για εξαιρετική οδήγηση στο δρόμο.

 

 

Σχετικά Άρθρα