Το Grand Prix της Ταϊλάνδης θα γίνει κανονικά

Ο συναγερμός για το κορωναϊό ιό θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις στο ημερολόγιο του MotoGP, όπως συνέβη στη F1, όπου αναβλήθηκε ο αγώνας στην Κίνα που είχε προγραμματιστεί για τις 19 Απριλίου, παρόλα αυτά τα νέα είναι ευχάριστα.

Η Αθλητική Αρχή της Ταϊλάνδης επιβεβαιώνει ότι ο αγώνας, που έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί με ασφάλεια.

Μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης, η FIM, η IRTA και η Dorna Sports μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι το Grand Prix της Ταϊλάνδης θα γίνει κανονικά τον επόμενο μήνα. Με την εκδήλωση του κορροναϊού ιού που πλήττει διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο, η απόφαση απαιτούσε επίσημη εξέταση καθώς παρακολουθείτο η κατάσταση στην Ταϊλάνδη.

Μετά από διαβούλευση με το Υπουργείο Ελέγχου Ασθενειών του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας, η Αθλητική Αρχή της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε επισήμως, εξ ονόματος της κυβέρνησης της Βασιλικής Ταϊλάνδης, ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, καθώς έχουν ληφθεί αυστηρά προληπτικά μέτρα, ενώ οι ασθενείς που έχουν μολυνθεί στη χώρα, έχουν λάβει αποτελεσματική θεραπεία, με αποτέλεσμα το υψηλότερο ποσοστό πλήρως θεραπευμένων ασθενών παγκοσμίως.

Έτσι, η FIM, η IRTA και η Dorna επιβεβαιώνουν ότι το MotoGP θα γίνει κανονικά στο Buriram από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου για άλλο έναν θεαματικό αγώνα  GP στην Ταϊλάνδη.

Σχετικά Άρθρα