Τέλος οι αγώνες για τον Guy Martin, θα ασχοληθεί με τα ποδήλατα?

Ο εκκεντρικός Άγγλος αναβάτης Guy Martin, γνωστός από τις συμμετοχές του στο Isle of Man TT, με μια ανακοίνωση του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook δήλωσε ότι δε συμμετάσχει φέτος στον δυσκολότερο αγώνα δρόμου, και αντί αυτού κάνει στροφή στα ποδήλατα και το Tour Divide, έναν σκληρό αγώνα με ποδήλατο βουνού.

Guy-Martin

 

Η ανακοίνωση του λέει:
Πολλοί φίλοι με έχουν ρωτήσει τι θα κάνω φέτος.

Έχω στο μυαλό μου μια μεγάλη αλλαγή. Τρέχω αγωνιστικά το ΤΤ για 11 χρόνια. Όλα όσα έχω κάνει πραγματικά από τότε που ήμουν 18 χρονών, έχει να κάνει με αγώνες μοτοσικλέτας και το μυαλό μου χρειάζεται κάτι διαφορετικό. Κάθε χρόνο τα ίδια: δοκιμές, αγώνες, και πάλι από την αρχή. Η ιδέα της αλλαγής μου ήρθε όταν ήμουν ξαπλωμένος στο νοσοκομείο μετά τη συντριβή μου στο Ulster Grand Prix. Είχα στο μυαλό μου την συμμετοχή μου στο Tour Divide, το δυσκολότερο ποδηλατικό αγώνα του κόσμου, για πάνω από τρία χρόνια και σκέφτηκα ότι δε θέλω να χάσω άλλο χρόνο και να ξυπνήσω μια μέρα 45 χρονών, έτσι αποφάσισα να το κάνω φέτος. Μου αρέσει να παιδεύω τον εαυτό μου πνευματικά, το Tour Divide θα είναι σκληρό, αλλά είναι την ίδια περίοδο με το ΤΤ, έτσι αναγκάζομαι να κάνω μια επιλογή.

Δεν έχω τελειώσει με τους αγώνες μοτοσικλέτας. Θα προσπαθήσω να σπάσω το ρεκόρ στο Wall of Death την άνοιξη και αν το καλοκαίρι αποφασίσω να συμμετάσχω σε αγώνα δρόμου θα είναι πάλι με την TAS Racing.

Μετά την Tour Divide είναι πιθανό να μην θέλω να ξαναδώ ποδήλατο πάλι ή να μου αρέσει τόσο που να μην θέλω να  ξανασυμμετάσχω πάλι σε αγώνες δρόμου, δεν ξέρω. Αλλά ξέρω ότι ο Bruce Anstey και ο John McGuinness θα συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στο αγωνιστικά στο ΤΤ, οπότε ίσως ξανατρέξω τον επόμενο χρόνο. Ή ίσως θα βρω κάτι άλλο ενδιαφέρον να κάνω. Έχω περισσότερα ενδιαφέροντα που δεν έχουν να κάνουν με την μοτοσυκλέτα και νομίζω πως πρέπει να ασχοληθώ για λίγο με αυτά.

Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη.

Guy

Guy-Martin-Red-Torpedo-379

 

Ακόμα δεν φαίνεται να το έχει ξεκάθαρο στο μυαλό του αλλά δεν αποκλείει το γεγονός να μην ξανατρέξει με μοτοσυκλέτα. Ο Άγγλος είναι γνωστός για την εκκεντρικότητα του και την “τρέλα του” αλλά είναι εκπληκτικός αναβάτης και θα λείψει από το άθλημα, για αυτό ελπίζουμε να είναι μια απόφαση της στιγμής και να τον δούμε σύντομα να επιστρέφει.

Σχετικά Άρθρα