ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 4ου Αγώνα Παν. Πρωτ. Ταχ. Μέγαρα 2015, πως και τι …

UPDATE: Παρά τα πολλά προβλήματα και την κρίση καταφέραμε να φτάσουμε στον 4ο αγώνα της χρονιάς, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.Τα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και οι κατατακτήριες για τον 4ο αγώνα της χρονιάς στα Μέγαρα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.

Με την κανονική διάρκεια συμμετοχών να έχει λήξει την Πέμπτη στις 12 το βράδυ, οι δηλωμένες συμμετοχές στο site της ΑΜΟΤΟΕ είναι μόλις 45!*

Από την λίστα απουσιάζουν κάποια ονόματα που είμαστε σίγουροι πως θα δούμε στον αγώνα και για κάποιο λόγο δεν πρόλαβαν να δηλωθούν ή να περάσουν στο σύστημα της ΑΜΟΤΟΕ.

Στην κατηγορία Νέοι βλέπουμε 4 συμμετοχές !!!, στην  OPEN έχουμε 10  (6 συμμετοχές στην Open και 4 στην Open 600)  , 8 στην Racing , 11 συμμετοχές στην κατηγορία SUPERSPORT  και τέλος στην μεγάλη κατηγορία SUPERSTOCK  βλέπουμε 12 συμμετοχές ! Στο σύνολο 44, αλλά σίγουρα θα έχουμε περισσότερες συμμετοχές την ημέρα του αγώνα.

Αναλυτικότερα :

IMG_7053

UPDATE: Στην κατηγορία των Νέων βλέπουμε μόνο 4 συμμετοχές, τον Κυριάκο Λιούτα, που είδαμε πριν λίγες μέρες να τρέχει στο Γαλλικό πρωτάθλημα, τον Στέλιο Χάλαρη που αλλάζει μοτοσυκλέτα και από το KTM 390 που οδηγούσε θα οδηγήσει ένα Kawasaki ZX 250, ενώ η δεύτερη συμμετοχή είναι του μικρότερου αδελφού του Γιάννη Χάλαρη που θα τρέξει με το KTM 390.
Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας και νικητής των τριών προηγούμενων αγώνων, Βασίλης Κορωνάκης. Έχουμε μία απουσία, αυτή της Ειρήνης Ρομποτή, της μοναδικής γυναίκας στην ταχύτητα,  οπού είναι δεύτερη στην βαθμολογία. Η Ρομποτή δεν θα συμμετέχει στον 4ο αγώνα λόγο τραυματισμού.

Ελπίζουμε για κάποιο τυπικό λόγο να μην έχουν περάσει οι συμμετοχές και να τους δούμε στον αγώνα!

IMG_4063

Στην κατηγορία OPEN έχουμε 10 μόλις συμμετοχές  με τις συμμετοχές στα 600 να είναι μόνο 4. Σημαντική απουσία αυτή του Θεοφάνη Μίχα, που είναι 3ος στην βαθμολογία της OPEN και 2ο στην βαθμολογία στα OPEN 600.

2 νέες συμμετοχές βλέπουμε από τον προηγούμενο αγώνα, αυτή του Παναγιώτη Σιδέρη και του Δημήτρη Παπαβασιλείου, που επανέρχεται φέτος.

Τα 1000αρια είναι μόλις 5 και 5 τα 600αρια

Πρώτος στην βαθμολογία της OPEN και OPEN 600 ο Ηλίας Μπαξίσογλου.
Να σημειώσουμε εδώ πως η  κατηγορία OPEN τρέχει με μονομάρκα λάστιχα – φέτος είναι τα Continental – και θεωρητικά  είναι ένας θύλακας που τροφοδοτεί τις υπόλοιπες κατηγορίες με οδηγούς.

IMG_4670

Στην κατηγορία Racing , στην λίστα βλέπουμε μόνο 8 συμμετοχές. Μόνο στα 250 , ενώ και πάλι όπως και στον 2ο αγώνα δεν έχουμε καμία συμμετοχή στα 125.

Ο Μάκης Σιφναίος είναι επικεφαλής της βαθμολογίας με διαφορά 15 βαθμών από τον Άκη Τσώκο, ενώ ο Λέανδρος Ντότσικας βρίσκετε στην 3η θέση με 25 βαθμούς πίσω από τον πρώτο.

IMG_5224

Στην κατηγορία SUPERSPORT βλέπουμε  11 Συμμετοχές αλλά σίγουρα θα έχει τουλάχιστον μια παραπάνω, ίσως και δυο αυτές των Δημήτρη Πρόϊου και Ηλία Μπαξισόγλου. Έτσι το πιθανότερο είναι ότι στην κατηγορία SUPERSPORT  θα έχουμε παραπάνω συμμετοχές από τις 11.
Πρώτος στην βαθμολογία είναι ο Άλεξ Παπαγεωργίου  με 56 βαθμούς, ενώ στην 2η θέση με μόλις 6 βαθμούς πίσω είναι ο Κώστας Πολίτης, ενώ στην τρίτη θέση είναι ο Μιχάλης Κουτσουμπός με 44 βαθμούς.
Σε αυτόν τον αγώνα λοιπόν θα δώσουν δυνατές μάχες για την βαθμολογία οι πρωτοπόροι!

IMG_5950

Στην Superstock, στην μεγάλη κατηγορία, βλέπουμε 12 συμμετοχές, τις περισσότερες του 4ου αγώνα.
Εδώ έχουμε μεγάλη μάχη στην κορυφή από τους Χάρη Παρασκευόπουλο (56 βαθμούς), Λευτέρη Πίππο (52 βαθμούς) και Σάκη Συνιώρη (50 βαθμούς).

Σίγουρα θα δούμε τον Παρασκευόπουλο που είναι στην κορυφή να θέλει να πάρει μια νίκη και να σφραγίσει περισσότερο την πρώτη θέση, ενώ και οι Πίππος και Συνιώρης  θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πάρουν το πολυπόθητο προβάδισμα.
Ραντεβού ΟΛΟΙ στα Μέγαρα όπου αυτό το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου θα χτυπά η καρδιά της ταχύτητας!

*Η παρακάτω λίστα είναι οι συμμετοχές που έχουν δοθεί στην ΑΜΟΤΟΕ μέχρι τώρα. Επίσης το σύστημα  της ΑΜΟΤΕ δεν μπορεί να μας δείξει συμμετοχή οδηγού σε 2 κατηγορίες. Τέλος  στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν οδηγοί με εκπρόθεσμη συμμετοχή.

symmetoxes-4-agona-2015-megara

Σχετικά Άρθρα