ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 3ου Αγώνα ΠΠΤ  Σέρρες 2017, τι θα δούμε …

Η Αγωνιστική χρονιά του 2017 στην ταχύτητα συνεχίζεται με τον 3ο αγώνα της χρονιάς που διοργανώνει η ΛΑΜΣ στην πίστα των Σερρών, στην μοναδική κατ ουσία πίστα στην Ελλάδα, την μεγαλύτερη και ασφαλέστερη που έχουμε. Την Παρασκευή ξεκινά το τριήμερο του αγώνα με τα ανεπίσημα δοκιμαστικά (ελεύθερη προπόνηση).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πίστα των Σερρών κατασκευάστηκε το 1998 και φιλοξένησε δυο αγώνες του Πρωταθλήματος Ταχύτητας εκείνη την χρονιά!
Είναι η μόνη πίστα προδιαγραφών στην Ελλάδα! Έχει μήκος 3186 μέτρα, είναι δεξιόστροφη με 16 στροφές συνολικά!
Το ρεκόρ ταχύτερου γύρου το έχει ο Χάρης Παρασκευόπουλος με 1.18.330, από τις 8 Απριλίου 2017 που σημείωσε στον αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος!

Η πίστα των Σερρών είναι από τις αγαπημένες πίστες σχεδόν όλων των αναβατών, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, αφού είναι η πίστα που σε βάζει πραγματικά μέσα στο κλίμα που επικρατεί και στον υπόλοιπο κόσμο!

UPDATE: Το Σάββατο θα ξεκινήσουν τα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και οι κατατακτήριες για τον 3ο αγώνα της σεζόν και οι δηλωμένες συμμετοχές στο site της ΑΜΟΤΟΕ μέχρι την Πέμπτη το βράδυ που λήγει και η προκαθορισμένη προθεσμία είναι 48 συμμετοχές!*. Οι συμμετοχές του τρίτου αγώνα φέτος,  είναι μέσα στις ίδιες συμμετοχές πάνω κάτω τα 2 τελευταία χρονιά.  (οι συμμετοχές τα προηγούμενα χρόνια στο 3ο αγώνα ήταν: 45 το 2016, 48 το 2015, 61 το 2014, 59 το 2013 και 36 το 2012).

Η πολυπληθέστερη κατηγορία σε αυτόν τον αγώνα είναι η κατηγορία OPEN όπου έχει 13 συμμέτοχες, στην Racing 5 συμμετοχές, ενώ στην νέα κατηγορία SS300 που αγωνίζεται μαζί με την Racing έχουμε 2 συμμετοχές. Στην κατηγορία των Νέων έχουμε 6 συμμετοχές, ενώ η SUPERSPORT έχει 13 συμμετοχές ,και η μεγάλη κατηγορία που φέτος έχει γίνει SUPERBIKE έχει 9 συμμετοχές! Πάντα αυτά είναι σύμφωνα με τις συμμετοχές που έχουν περάσει στην ΑΜΟΤΟΕ μέχρι την Πέμπτη το βράδυ, σίγουρα θα δούμε και άλλες συμμετοχές στην πίστα, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο, όπως το έχουμε δει και άλλες φορές, κυρίως στην πίστα των Σερρών, να έχουμε και ξένους αναβάτες από τις γειτονικές χώρες!

SUPERBIKE (Πρωτάθλημα)

Στην μεγάλη κατηγορία SUPERBIKE στον τρίτο αγώνα θα έχουμε 9 συμμετοχές! Βλέπουμε απουσίες αλλά και νέες παρουσίες. Η πρώτη νέα συμμετοχή είναι αυτή του Θανάση Ζάχου από τα Τρίκαλα, από την γνωστή παρέα των Θεσσαλών που δίνουν το παρόν στις Σέρρες τα τελευταία χρονιά. Ο Ζάχος φέτος ανεβαίνει στην μεγάλη κατηγορία από την Open!
Στην κατηγορία βλέπουμε και την συμμετοχή του Γιώργου Κοντοστάνου, που έχει κάνει αρκετούς αγώνες στην Open.
Από τις συμμετοχές απουσιάζουν είναι αυτές του Γιάννη Ζεμπίλα που έτρεξε μόνο στον 2ο αγώνα στην Τρίπολη αλλά  κυρίως του Κώστα Φωτιάδη που είχε συμμετοχή και στους δυο προηγούμενους αγώνες.

Οι υπόλοιπες συμμετοχές είναι του Σάκη Συνιώρη που είναι επικεφαλής της βαθμολογίας και έρχεται στις Σέρρες με μια διαφορά 10 βαθμών από τον 2ο Παρασκευόπουλο και με την ψυχολογία σε υψηλό επίπεδο, όπως και την προετοιμασία του!
O Χάρης Παρασκευόπουλος που θα αγωνιστεί στις Σέρρες κάτω από περίεργες συνθήκες αφού δεν θα είναι με την προηγούμενη ομάδα που ήταν για 2 σχεδόν χρόνια, και έτσι θα έχει μια πολύ ποιο δύσκολη δουλειά να κάνει!
Ο Γιώργος Μαρκεσσίνης που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, συνεχίζει να εντυπωσιάζει φέτος με τις καλές εμφανίσεις του, έχοντας ήδη ένα βάθρο στον πρώτο αγώνα!
Ο Φώτης Τσαλίκης που με δυο τέταρτες θέσεις βρίσκετε στην 4η θέση της βαθμολογίας , συνεχίζει την επανάκαμψη του στις καλές εμφανίσεις!
Ο Σωτήρης Μπεγνής είναι 5ος στην βαθμολογία, και έρχεται σε μια πίστα που του αρέσει και έχει κάνει νίκες και ατομικά ρεκόρ!
Ο Λευτέρης Πίππος στην 6η θέση έρχεται στις Σέρρες μετά από δυο κακούς αγώνες για αυτόν και την ομάδα του με πολλές ατυχίες να χτυπούν όλη την ομάδα, ελπίζοντας πως στις Σέρρες, μια αγαπημένη πίστα όλων θα ανακάμψει και θα μπει ξανά στο κυνήγι της κορυφής και των βάθρων!
Ο Άρης Γκιζίνος είναι στην 7η θέση με ένα μόλις αγώνα στην Τρίπολη και ένα βάθρο, έρχεται σε μια πίστα που έχει νικήσει, με μια νέα ομάδα και πολύ όρεξη, αφού έχει και τον γιο του τον μικρό Παναγιώτη που αγωνίζεται στην κατηγορία Νέων!

Στην Μεγάλη κατηγορία θα έχουμε για τον δεύτερο αγώνα 1 Aprilia RSV4, 3 Honda CBR 1000 και 3(4) Yamaha R1, και ένα 3 καινούρια και ένα KAWASAKI ZX 10 R 1000!

SUPERSPORT  (Πρωτάθλημα)

Στην SUPERSPORT έχουμε 13 συμμετοχές,  όσες και  στον 2ο αγώνα! Η κατηγορία με τον υψηλότερο συναγωνισμό και με τις περισσότερες μάχες θα έχει και πάλι πολύ ενδιαφέρον, αφού στους δυο πρώτους αγώνες πρόσφερε όμορφο θέαμα, μάχες, και ανταγωνισμό στα κόκκινα!

Ο Δημήτρης Καρακώστας ο «πιτσιρικάς» της Μεσαίας κατηγορίας έρχεται εδώ στον Αγώνα των Σερρών επικεφαλής της βαθμολογίας με διαφορά 5 βαθμούς από τον Μιχάλη Κουτσουμπό και 10 από τον Φάνη Μίχα!
Ο Καρακώστας έρχεται στις Σέρρες με μια νίκη στον 2ο αγώνα και ένα βάθρο στον 1ο στο ΠΠΤ και δυο νίκες στο Βαλκανικό πρωτάθλημα φέτος, και σίγουρα θα διεκδικήσει και πάλι μια  νίκη!

Ο Περσινός Πρωταθλητής της κατηγορίας, Μιχάλης Κουτσουμπός έρχεται και αυτός δυνατά στις Σέρρες έχοντας φέρει πολλά καλά αποτελέσματα σε αυτήν την πίστα, και σίγουρα θα κυνηγήσει να κλείσει την ψαλίδα της διαφορά από τον πρώτο στην βαθμολογία!

Ο Φάνης Μίχας έχοντας ένα βάθρο στην Τρίπολη, έρχεται στις Σέρρες, σε μια πίστα που του αρέσει, που έχει κάνει καλούς χρόνους, με σκοπό να πάρει μια νίκη στην κατηγορία και να πλησιάσει την κορυφή της βαθμολογίας!

Ο Αλεξ Παπαγεωργίου είναι στην 4η θέση στην βαθμολογία, και έρχεται στον αγώνα των Σερρών με διάθεση για μια νίκη και επαναφορά στο κυνήγι της κορυφής!

Ο Δημήτρης Παπαγγέλου και ο Σταύρος Τριντής θα διεκδικήσουν να ξεφύγουν ο ένας από τον άλλο στην βαθμολογία, αφού αυτή την στιγμή ισοβαθμούν στην 5η θέση!

Ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος είναι στην 7η θέση και έρχεται εδώ στις Σέρρες, σε μια πίστα που του αρέσει, για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και να διεκδικήσει μια καλύτερη θέση στην βαθμολογία αφού είναι πολύ κοντά με τους  προπορευόμενους!

Είναι σύνηθες κάποιοι οδηγοί να τρέχουν σε μερικούς αγώνες, όπως βλέπουμε τα Συμμετοχή για πρώτη φόρα φέτος του Γιώργου Μαδρώνη.

Στην μεσαία κατηγορία στον 2ο αγώνα θα τρέξουν 3 TRIUMPH 675, 1 KAWASAKI ZX 600, 4 YAMAHA R6 600 και 5 HONDA CBR 600.

RACING (Πρωτάθλημα)

Η κατηγορία Racing , έχει 5 συμμετοχές, λίγες συμμετοχές σε αυτόν τον 3ο αγώνα.

Ο Λέανδρος Ντότσικας έρχεται στον 3ο αγώνα με 2 νίκες και με διαφορά 10 βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας! Έχει νικήσει εδώ στις Σέρρες τον προηγούμενο αγώνα πέρυσι και θέλει να επαναλάβει την νίκη του και να συνεχίσει το σερί των νικών του από πέρυσι, αφού έχει με τις δυο φετινές του, 5 νίκες στην σειρα με αντίστοιχες pole position!

Στην δεύτερη θέση, ο 6 φορές πρωταθλητής της κατηγορίας Γιώργος Κίτσος, που δείχνει να επανέρχεται σιγά σιγά μετά από δυο χρονιές με πολλές ατυχίες ! 10 βαθμοί τον χωρίζουν από την κορυφή, και στις Σέρρες ο Κίτσος έχει πάρει νίκες και έχει γιορτάσει με νίκη και το 6ο του πρωτάθλημα!

Στην 3η θέση της βαθμολογίας είναι ο Βασίλης Στάμου, που όμως δεν θα είναι στον αγώνα, ενώ ο στην 4η θέση είναι ο Ανδρέας Λεφεβρ που επέστρεψε στα βάθρα μετά από πολύ καιρό, και με την όρεξη για ένα βάθρο ακόμα!

Ο Αντώνης Αβραμόπουλος ξαναγυρνά στην κατηγορία μετά από μεγάλη απουσία και θα αγωνιστεί και πάλι με τον Aprilia 125.

SUPERSPORT 300 (Κύπελλο)

Στην νέα κατηγορία SS300 έχουμε 2 συμμετοχές, όπως και στους προηγούμενους αγώνες, τον δυο φορές κυπελλούχο Νέων, Βασίλη Κορωνάκη, και τον Παναγιώτη Κόκκινο που σε αυτόν τον αγώνα είναι στην «έδρα του» θα λέγαμε αφού είναι σχεδόν στο σπίτι του μιας και κατοικεί στον Κορινό!

Θα το ξαναγράψω και ας γίνομαι κουραστικός, αυτήν η κατηγορία των μικρών μοτοσυκλετών ίσως να είναι το μέλλον των αγώνων, αφού σε όλο το κόσμο, τα πρωταθλήματα με αυτές τις μοτοσυκλέτες έχουν φοβερή άνοδο, με κυριότερο παράγοντα το χαμηλό κόστος, που σε συνδυασμό με τις δελεαστικές προτάσεις κάποιων εταιριών, είναι μεγάλη ευκαιρία για πολλούς να κάνουν την είσοδο τους στους αγώνες ταχύτητας!

ΝΕΩΝ (Κύπελλο)

Η κατηγορία ΝΕΩΝ έχει 6 συμμετοχές, στον 3ο αγώνα, έτσι  θα δούμε 3 KTM 390 RC και 3 YAMAHA R3 320. Βλέπουμε να απουσιάζει ο Κυριάκος Λιούτας, και ελπίζουμε να είναι κάποιο λάθος, η να τον δούμε τελικά στην πίστα, με συμμετοχή που έχει καθυστερήσει, φαινόμενο που το  βλέπουμε σε κάθε αγώνα!

Αξίζει να σημειώσουμε και πάλι ότι σε αυτή την κατηγορία φέτος έχουμε τον μικρότερο αναβάτη που έχει συμμετέχει ποτέ στο ΠΠΤ, τον μικρό Νίκο Ελευθεριάδη, που είναι μόλις 13 ετών, και στον 1ο αγώνα στα Μέγαρα τα πήγε μια χαρά, ενώ στον 2ο αγώνα στην Τρίπολη τα πήγε πολύ καλύτερα τερματίζοντας στην 5η θέση ανεβαίνοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας!

Ο Νότης Παπαπαύλου έρχεται εδώ με το πλεονέκτημα των 24 βαθμών διαφοράς του από τον δεύτερο Γιάννη Χάλαρη που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας.
Ο Νότης θα αγωνιστεί σε μια πίστα που του αρέσει πολύ και έχει πανηγυρίσει νίκη στην κατηγορία Racing και μάλιστα νικώντας με το 125αρι τα μεγαλύτερα 250αρια της κατηγορίας σε ένα σχεδόν βρόχινο αγώνα! Θα επιδιώξει την τρίτη νίκη της χρονιάς με κυριότερο αντίπαλο του τον Γιάννη Χάλαρη που έχει εξελιχτεί από πέρυσι πάρα πολύ!

Θα δούμε επίσης τον Γιώργο Μπαξίσογλου, τον μικρό Παναγιώτη Γκιζίνο και τον Θωμά Σκούρτα, γιο του πολυπρωταθλητή Σάκη Σκούρτα!

Ελπίζουμε αυτή η κατηγορία να γεμίσει με συμμετοχές με πιτσιρικάδες, κάτι που πρέπει να φροντίζουν οι ιθύνοντες συνεχώς και να δώσουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής τους γιατί είναι το μέλλον των αγώνων.

OPEN

Στην κατηγορία OPEN έχουμε στην λίστα 13 συμμετοχές για τον 3ο αγώνα της σεζόν!

Βλέπουμε αρκετές απουσίες από οδηγούς που είχαν πάρει μέρος στον 1ο αλλά και στον 2ο αγώνα.

Στις Σέρρες έχουμε τις συμμετοχές από την Θεσσαλία, που βλέπουμε συχνά! Επίσης έχουμε συμμετοχές από την Κρήτη, μια περιοχή που έχει αρχίσει να ανεβαίνει αρκετά από συμμετοχές, κυρίως μετά την καλή πορεία του Σκυριανόγλου, που μάλλον τους «παρασέρνει» να συμμετέχουν στους αγώνες!
Έτσι έχουμε δυο ακόμα νέες συμμετοχές από τα πανέμορφα Χανιά, τον Αντώνη Διγαλάκη και τον Άγγελο Ζινευράκη!

Βλέπουμε και τον νικητή του 2ου αγώνα της σεζόν στην Τρίπολη, Κώστα Ζαχαρόπουλο, που θα επιδιώξει άλλη μια νίκη.

Να σημειώσουμε εδώ για την OPEN πως με τους νέους κανονισμούς έχουμε κάποιες σημαντικές αλλαγές, όπως ότι  δεν θα υπάρχει πλέον κύπελλο, ούτε βαθμολογία, αλλά θα δίνεται σε κάθε αγωνιζόμενο ένα μετάλλιο – έπαινος ανά αγώνα! Επίσης άλλη μια σημαντική αλλαγή είναι ότι ο οδηγός που κατά τις χρονομετρημένες δοκιμές της ΟΡΕΝ, επιτύχει χρόνο ίσο, η, μικρότερο του 107% του καλύτερου χρόνου του πρώτου αθλητή στην κατάταξη των αντίστοιχων χρονομετρημένων δοκιμών των κατηγοριών SUPERSPORT και SUPERBIKE, ανάλογα με την κατηγορία της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιεί για την επίτευξη του χρόνου του, θα παίρνει μέρος στον αγώνα της αντίστοιχης κατηγορίας (SS, SBK), με θέση στην εκκίνηση, ανάλογη με τη σειρά χρόνων της αντίστοιχης κατηγορίας και δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στον αγώνα της κατηγορίας ΟΡΕΝ. Επίσης όποιος αγωνιζόμενος της κατηγορίας OPEN κάνει χρόνο στα χρονομετρημένα ίσο με το 107% του χρόνου  του πρώτου, της αντίστοιχης κατηγορίας (600 η 1000) δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στην OPEN αλλά θα αγωνίζεται την Κυριακή στην μεγαλύτερη κατηγορία SUPERSPORT 600 και SUPERBIKE αντίστοιχα. Επίσης όσοι οδηγοί πιάσουν αυτό το όριο κατά την διάρκεια του 1ου αγώνα στην OPEN δεν θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν και πάλι στην ιδία κατηγορία και θα μεταπηδούν στις αντίστοιχες κατηγορίες!

Ραντεβού ΟΛΟΙ στις Σέρρες όπου αυτό το Σαββατοκύριακο θα χτυπά η καρδιά της ταχύτητας!

*Η παρακάτω λίστα είναι οι συμμετοχές που έχουν δοθεί στην ΑΜΟΤΟΕ μέχρι την Πέμπτη το βράδυ στις 12.00 και φαίνονται στο σύστημα  της ΑΜΟΤΕ. Αν υπάρχουν διπλές συμμετοχές, δηλαδή συμμετοχή του ιδίου οδηγού σε 2 κατηγορίες, το σύστημα δεν τους δείχνει. Επίσης κάποιοι οδηγοί μπορεί να δηλώσουν την συμμετοχή τους εκπρόθεσμα, ακόμα και κατευθείαν στην πίστα, την ήμερα των επίσημων χρονομετρημένων.

SUPERBIKESUPERSPORTRACINGSS 300NEOIOPENΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

 

SUPERBIKE

1 ΣΥΝΙΩΡΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Λ.Ε.ΜΟΤ.
27 ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΦΙ.Α.Μ.
37 ΖΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΟΛΕΤ
61 ΜΑΡΚΕΣΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Λ.Ε.ΜΟΤ.
69 ΚΟΝΤΟΣΤΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΙ.Α.Μ.
83 ΜΠΕΓΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΡΗΣ
91 ΠΙΠΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΗΣ
111 ΓΚΙΖΙΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΙ.Α.Μ.
156 ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΦΩΤΗΣ ΦΙ.Α.Μ.

SUPERSPORT

1 ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
7 ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
17 ΜΙΧΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
32 ΓΚΟΥΝΤΟΥΜΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
33 ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
36 ΧΑΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
44 ΤΡΙΝΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
47 ΔΗΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
57 ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
66 ΜΑΝΔΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
71 ΛΙΟΥΝΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
75 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
81 ΣΚΥΡΙΑΝΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

RACING

1 ΝΤΟΤΣΙΚΑΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ
23 ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
42 ΛΕΦΕΒΡ ΑΝΔΡΕΑΣ
74 ΚΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
93 ΛΕΦΕΒΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

SS 300

36 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
72 ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

NEOI

5 ΧΑΛΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
19 ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
46 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
51 ΣΚΟΥΡΤΑΣ ΘΩΜΑΣ – ΑΘΑΝΑΣΙ
55 ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ ΝΟΤΙΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤ
111 ΓΚΙΖΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

OPEN

21 ΜΟΥΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
23 ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
25 ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
27 ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
35 ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
46 ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
52 ΖΙΝΕΥΡΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
58 ΚΑΡΥΩΤΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
64 ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
81 ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
88 ΤΖΙΚΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
94 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
187 ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

– Γενικός και Τεχνικός Κανονισμός Αγώνων Ταχύτητος Μοτοσυκλετών 2017

Σχετικά Άρθρα