Συμμετοχές 3ου αγώνα Κυπέλλου Wolf Supermoto 2017 Τι θα δούμε…

Στον 3ο αγώνα της χρονιάς έχουμε συνολικά 9 συμμετοχές, 6 στην κατηγορία Racing και 3 στην κατηγορία των Νέων. Οι μάχες για την πρώτη θέση στην βαθμολογία και στις δυο κατηγορίες θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και με αυτόν τον αγώνα είμαστε ακριβώς στην μέση του κυπέλλου!

Ας δούμε τους οδηγούς που θα συμμετέχουν στον 3ο αγώνα και τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα!

Να σημειώσουμε πως ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Live streaming το Σάββατο από το telesport.gr και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε εδώ >>>!

Κατηγορία: RACING

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – νούμερο 84 –  Αναβάτης από την Σπάρτη και τρέχει με ένα Honda CRF 450. Ασχολείται με το Supermoto  αρκετά χρόνια και συμμετέχει στα Track Attack της Wolf racing.

Στο 1ο αγώνα του Κυπέλλου Wolf Supermoto 2017, κέρδισε και τα δυο σκέλη και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου!

Στον 2ο αγώνα επανέλαβε δυο νίκες και στα δυο σκέλη, δίνοντας μάχες με τον Καρακώστα ιδίως στο 2ο σκέλος. Με νίκες μόνο στους δυο αγώνες είναι επικεφαλής της βαθμολογίας!

ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – νούμερο 97 – Αναβάτης από την Αθήνα  και τρέχει με ένα Honda CRF 450. Aσχολάτε με το Supermoto τον τελευταίο καιρό. Ο Καρακώστας ξεκινησε να αγωνίζεται στα MiniGP το 2013, ενώ το 2016 πήρε το κύπελλο στην κατηγορία Open Pit Bikes του κυπέλου MiniGP.

Το 2015 και 2016 συμμετείχε στο European Junior Cup που γινόταν μαζί με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Super Bike (WSBK), ενώ έχει συμμέτοχες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις κατηγορίες Racing και Open, και μια συμμετοχή στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του 2017!

Στο 1ο αγώνα του Κυπέλλου Wolf Supermoto 2017, ήρθε 5ος στο πρώτο σκέλος, ενώ στο 2ο σκέλος κατέλαβε την 3η θέση, ανεβαίνοντας τελικά στο τρίτο Καλί του βάθρου της ημέρας!

Στον 2ο αγώνα κέρδισε δυο δευτέρες θέσεις, φανερά βελτιωμένος, δίνοντας μάχες με τον πρώτο Κωνσταντινάκο, ιδίως στο 2ο σκέλος όπου στους πρώτους γύρους ήταν επικεφαλής! Μετά τους 2 πρώτους αγώνες βρίσκετε στην 2η θέση της βαθμολογίας!

ΝΙΚΟΛΕΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – νούμερο 16 – Αναβάτης από την Σαλαμίνα .
Ο Νικολέτος συμμετέχει αρκετά χρόνια στα Track Attack της Wolf racing.
Στον 1ο αγώνα του Κυπέλλου Wolf Supermoto 2017, δεν συμμετείχε, ενώ στον 2ο πήρε μέρος και στα δυο σκέλη και τερμάτισε 4ος στο πρώτο σκέλος, παρόλο που είχε μια πτώση, ενώ στο 2ο σκέλος τερμάτισε στην 3η θέση, με αποτέλεσμα να ανεβεί στην τρίτη θέση του βάθρου συνολικά του αγώνα.
Στην βαθμολογία είναι στην 4η θέση!

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – νούμερο 71 – Αναβάτης από την Σπάρτη – τρέχει με ένα YAMAHA 450.

Δεν συμμετείχε στον 1ο αγώνα, ενώ στον 2ο αγώνα τερμάτισε στην 3η θέση στο πρώτο σκέλος, ενώ στο 2ο σκέλος τερμάτισε στην 4η θέση. Βρίσκεται στην 5η θέση της Βαθμολογίας.

ΚΡΕΜΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – νούμερο 46 – Αναβάτης από την Λαμία, με την δική του ομάδα ΚΡΕΜΑΛΑΣ RACING TEAM που έχει και άλλους οδηγούς στο κύπελλο Supermoto  – τρέχει με ένα YAMAHA 450.

Ο Σταύρος Κρεμάλας άρχισε τους αγώνες το 1995 στην ταχύτητα, στην κατηγορία SS400. Από τότε  έχει αγωνιστεί σε 13 αγωνιστικές χρονιές, με καλύτερη του χρόνια το 2013 όπου κατέκτησε το Κύπελλο στην Κατηγορία OPEN του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας!

Από τότε ασχολείται με το Supermoto συμμετέχοντας στα Track Attack της Wolf racing.
Στο 1ο αγώνα του Κυπέλλου Wolf Supermoto 2017, επέτυχε μια 3η θέση στο πρώτο σκέλος ενώ στο δεύτερο δεν έτρεξε.

Στον 2ο αγώνα είχε μια πτώση στην εκκίνηση του πρώτου σκέλους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και να μην συμμετέχει καθόλου στον 2ο αγώνα!
Βρίσκετε στην 6η θέση της βαθμολογίας!

ΣΙΔΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – νούμερο 96 – Αναβάτης από την Αθήνα, τρέχει με Kawasaki KXF 450.
Είναι η πρώτη συμμετοχή στο κύπελλο για τον Σιδέρη !

Κατηγορία: ΝEW RIDER

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  – νούμερο 34 – Αναβάτης από την Λαμία, που ανήκει στην ομάδα  ΚΡΕΜΑΛΑΣ RACING TEAM, και τρέχει με ένα YAMAHA 450.

Στο 1ο αγώνα του Κυπέλλου Wolf Supermoto 2017, επέτυχε δυο δευτέρες θέσεις στα δυο αντίστοιχα σκέλη του αγώνα, ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Στο 2ο αγώνα, επέτυχε μια τέταρτη θέση στο πρώτο σκέλος, ενώ στο δεύτερο σκέλος επέτυχε την νίκη, που του έδωσε την δεύτερη θέση στο βάθρο της ημέρας.
Βρίσκετε μετά τους 2 αγώνες στην 2η θέση της βαθμολογίας!

ΛΑΤΣΟΥΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – νούμερο 7 – Αναβάτης από την Λαμία, που ανήκει και αυτός  στην ομάδα  ΚΡΕΜΑΛΑΣ RACING TEAM, και τρέχει με ένα YAMAHA 450.

Στο 1ο αγώνα του Κυπέλλου Wolf Supermoto 2017, επέτυχε δυο έκτες θέσεις, ενώ στον 2ο αγώνα, φανερά βελτιωμένος επέτυχε δυο δευτέρες θέσεις μια τέταρτη θέση στο πρώτο σκέλος, ενώ στο δεύτερο σκέλος επέτυχε την νίκη, που του έδωσε την δεύτερη θέση στο βάθρο της ημέρας.
Βρίσκετε μετά τους 2 αγώνες στην 2η θέση της βαθμολογίας!

ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – νούμερο 96 – Αναβάτης από την Αθήνα , της ομάδας  TEAM WOLF-RACING MOTUL MOTOKINISI.GR.
Ο Στρόφαλης παίρνει μέρος για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα, έχει λάβει μέρος παλιότερα στα Track Attack της Wolf racing.

Έναρξη αγώνων Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 ώρα 17:30

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 2 ΑΓΩΝΕΣ εδω >>>

Σχετικά Άρθρα