Στο σφυρί η Harley Davidson από την ταινία Terminator 2 – Video – Φωτογραφίες

Τώρα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια από τις ποιο διάσημες μοτοσυκλέτες στην ιστορία του κινηματογράφου, την Harley Davidson που εντυπωσίασε σε μία από τις πιο θρυλικές σκηνές δράσης στην ιστορία των ταινιών του Hollywood , όπου πωλείται στη δημοπρασία «Icons Legends of Hollywood Auction» που διοργανώνεται από τον οίκο δημοπρασιών Profiles in History και ξεκίνα σήμερα 7 Ιουνίου 2018

Στην ταινία «Terminator 2: Judgment Day» το 1991, είδαμε μία από τις πιο αξέχαστες σκηνές ήταν η καταδίωξη με μηχανή, στην οποία ο Arnold Schwarzenegger πηδάει  από μια γέφυρα με τη Harley Davidson Fat Boy 350 κιλών.

Η σκηνή αυτή ήταν άλλη μια από αυτές που έκαναν τη Harley Davidson ως την πιο αναγνωρίσιμη μηχανή όλων των εποχών στη μεγάλη οθόνη.

Η μηχανή Harley Davidson, Fat Boy πωλείται στη δημοπρασία «Icons Legends of Hollywood Auction» που διεξάγεται στις 5-8 Ιουνίου, μαζί με άλλα αναμνηστικά από την ταινία.

Η μοτοσικλέτα εκτιμάται ότι θα πωληθεί έναντι 200.000 – 300.000 ευρώ.

Το 2014, η μηχανή αποκτήθηκε από την Harley Davidson και παρουσιάστηκε στο Μουσείο της εταιρείας.

Ο χιλιομετρητής είναι σταματημένος στα 392 μίλια, ωστόσο υπάρχουν μικρά σημάδια φθοράς που αποδεικνύουν την «μαχητικότητα» της μηχανής!