Στο Misano θα φτιαχτεί το «Hayden Memorial Garden»

Ένας κήπος στην μνήμη του Nicky Hayden θα δημιουργηθεί στο Misano πριν από την επέτειο μνήμης για τον ένα χρόνο απο το θάνατο του. Ο κήπος θα είναι κοντά στην περιοχή στην οποία ο Nicky Hayden είχε το τροχαίο ατύχημα πέρυσι στο Misano.

Ο κήπος θα κατασκευαστεί και θα συντηρείται από έναν από τους φίλους του Hayden και τον πρώην μηχανικό της Repsol Honda MotoGP, Denis Pazzaglini, ο οποίος ήταν με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2006 την ημέρα του ατυχήματος.


Οι εργασίες θα ξεκινήσουν αυτήν την εβδομάδα, ενώ η ημερομηνία των εγκαινίων είναι προγραμματισμένη για να συμπέσει με τον πρώτο χρόνο από το θάνατό του στις 22 Μαΐου.

“Ο κήπος θα πάρει το όνομα του” Giardino Nicky Hayden “, δήλωσε ο Stefano Giannini, Δήμαρχος του Misano. “Το Συμβούλιο του Misano αποφάσισε αμέσως να δεχτεί το αίτημα που έλαβε από τους φίλους του Nicky.


Πέρυσι, στις 17 Μαΐου ο Hayden ενεπλάκη σε ατύχημα κατά την διάρκεια προπόνησης του με το ποδήλατό του στην περιοχή Misano. Ο Αμερικανός αναβάτης υπέστη τραυματική εγκεφαλική βλάβη και υπέκυψε στα τραύματα του πέντε ημέρες μετά το ατύχημα.

Σχετικά Άρθρα