Στο βάθρο ο Πίππος στις Σέρρες με την Ducati Panigalle 1199S

Ο Λευτέρης Πίππος ανέβηκε στο βάθρο των νικητών για τρίτη συνεχόμενη φορά φέτος, στον 3ο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, στην κορυφαία κατηγορία Superstock. Ο οδηγός της KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM συνεχίζει μια καλή πορεία που μετρά 6 συνεχόμενα βάθρα από πέρυσι τον Οκτώβριο, πάνω στην Ducati Panigalle 1199S της ομάδας.

PIPPOS-DUCATI-1

Στον Αγώνα των 19 γύρων, που έγινε κάτω από πολύ υψηλή θερμοκρασία ατμόσφαιρας και ασφάλτου, στην πίστα των 3.186μ, στις Σέρρες, ο Πίππος είχε μια μάχη με τους δύο κύριους διεκδικητές του Πρωταθλήματος, τον Σάκη Συνιώρη και τον Χάρη Παρασκευόπουλο, αλλά και τον Γιώργο Τσίτο. Παρά το ότι πέτυχε προσωπικό του ρεκόρ ταχύτερου γύρου με 1:19.904 – που ήταν 2ος ταχύτερος γύρος της ημέρας – έμεινε τελικά 4 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή, στην τρίτη θέση, αντιμετωπίζοντας προβλήματα φυσικής κατάστασης. Οι περσινοί του τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει την προετοιμασία όπως θα ήθελε και έτσι τώρα προσανατολίζεται στη βελτίωσή του στον τομέα αυτό, εν όψη του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος. Το θετικό εκτός από την ταχύτητα που έδειξε, είναι ότι είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας μόλις 4 βαθμούς πίσω από τον πρώτο.

PIPPOS-DUCATI-2

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΙΠΠΟΣ 3ος, Ταχύτερος Γύρος 1:19.904, 52 βαθμοί (2ος)

“Η Ducati Panigale, τα λάστιχα της Dunlop και όλη η ομάδα δούλεψαν άψογα στην πίστα και έτσι πετύχαμε αυτό τον εξαιρετικό χρόνο 1,19,9 που αποτελεί και προσωπικό μου ρεκόρ στις Σέρρες, αλλά δυστυχώς δεν άντεξα από πλευράς φυσικής κατάστασης στην πολύ ζέστη. Ευχαριστώ την ομάδα μου και όλους τους χορηγούς μας για την υποστήριξη και συνεχίζω την προετοιμασία στον τομέα που υστερώ ώστε στον επόμενο αγώνα του Σεπτεμβρίου να φθάσω στο επίπεδο που θέλω και να διεκδικήσω και πάλι τη νίκη”.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΚΗΣ Τeam Manager

“Ο Αγώνας ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός λόγω της υψηλής θερμοκρασίας και εμείς πήραμε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα. Εκτός των πολύτιμων βαθμών στο κυνήγι του εφετινού τίτλου αυτό που κρατάμε είναι η ταχύτητα της μοτοσυκλέτας μας και του οδηγού μας, με έναν πολύ καλό χρόνο ταχύτερου γύρου και το γεγονός ότι είμαστε πολύ κοντά στη βαθμολογία με τους άλλους διεκδικητές του Τίτλου. Ο Λευτέρης (Πίππος) υστερεί ακόμη σε φυσική κατάσταση, λόγω των περσινών του τραυματισμών, αλλά δουλεύει εντατικά πάνω σε αυτόν τον τομέα. Η KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM από την πλευρά της θα συνεχίσει να του δίνει την καλύτερη δυνατή μοτοσυκλέτα, με την Ducati Panigale να δείχνει για μια ακόμη φορά τις αρετές της. Ραντεβού τον Σεπτέμβριο!”

Σχετικά Άρθρα