Σκοτώθηκε ο Daley Mathison στο Isle of Man TT 2019 – R.I.P.

Ένας οδηγός ακόμα νεκρός στον αγώνα του Isle of Man TT σήμερα κατά την έναρξη του αγώνα 2019 Isle of Man TT.

Ο Daley Mathison, από το Stockton-on-Tees, County Durham, συνετρίβη στο Snugborough, κοντά στην Union Mills, στον τρίτο γύρο του αγώνα τεσσάρων γύρων των Superbike.

Ένας εκπρόσωπος της ACU Events Ltd δήλωσε ότι ήταν “έμπειρος ανταγωνιστής”.

Καταβάλλοντας φόρο τιμής στο Twitter, η σύζυγός του Natalie είπε ότι ήταν ” τόσο χαρούμενος για τη ζωή και τόσο περήφανη για τους αγώνες του “.

Ο 27χρονος έκανε την 19η εκκίνηση του στο TT, έχοντας προηγουμένως πετύχει τρείς τερματισμούς στο βάθρο.

Η κ. Mathison έγραψε ότι η «τελευταία εικόνα που είδα από τον σύζυγό μου ήταν ενός ανθρώπου τόσο ευτυχισμένος με τη ζωή και τόσο υπερήφανο για τους αγώνες του».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΆΝΩΣΗΣ 

«Η ACU Events Ltd εκφράζει τη λύπη της για το γεγονός ότι ο Daley Mathison, 27 ετών, από το Stockton on Tees, Durham σκοτώθηκε σε ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια του αγώνα Superbike σήμερα στο Isle of Man TT Races. Το ατύχημα συνέβη στο Snugborough, μόλις πάνω από δύο μίλια στην πορεία, στον τρίτο γύρο του αγώνα. Ο Daley ήταν ένας έμπειρος αγωνιζόμενος και έμεινε 19ος για τον αγώνα σήμερα. Έκανε το ντεμπούτο του στο Mountain Rouge στο 2013 Manx Grand Prix Newcomers A Race, φτάνοντας στην πέμπτη θέση. Η σταδιοδρομία του TT περιελάμβανε τρία διαδοχικά βάθρα στο TT Zero Electric Race το 2016, το 2017 και το 2018, συμπεριλαμβανομένης της δεύτερης θέσης στον αγώνα πέρυσι, που εκπροσωπούσε το Πανεπιστήμιο του Nottingham. Επίσης, πέτυχε 11η θέση στο Superstock Race του περασμένου έτους και ένα 13ο τελικό στο 2017 και 2018 Senior TT Races. Έκανε τον ταχύτερο γύρο του Mountain Course – 128.054 μίλια / ώρα – στον αγώνα Superstock του 2018 που τον έκανε τον 34ο ταχύτερο αναβάτη όλων των εποχών και έκανε τον δεύτερο ταχύτερο γύρο του TT Zero με αγωνιστική ταχύτητα 119,294 μίλια / ώρα στον αγώνα του 2018. Συνολικά ξεκίνησε 19 TT Races με 14 τερματισμούς και 3 βάθρα και κέρδισε 6 ασημένια και 8 χάλκινα μετάλλια. Η ACU Events Ltd επιθυμεί να μεταβιβάσει τη βαθύτατη συμπάθεια προς τη σύζυγο Natalie του Daley, την οικογένεια και τους φίλους του,»

Σχετικά Άρθρα