Πρώτη καρό σημαία για τον Μίχα στο Πανελλήνιο Πρωτ. Μοτοσυκλέτας στα Μέγαρα

Ήταν θέμα χρόνου για τον πρωταθλητή των καρτ Μίχα Θεοφάνη να φθάσει στην πρώτη το καρό σημαία στον 4ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μοτοσυκλέτας που συμμετέχει φέτος στην κατηγορία OPEN.

IMG_1765

 

Μετά από 3 συνεχόμενες pole position στους τελευταίους αγώνες και μετά από αρκετές άτυχες στιγμές στους πρώτους αγώνες έφθασε η στιγμή της πρώτης νίκης στον αγώνα των Μεγάρων που τον βάζει σε τροχιά διεκδίκησης τίτλου, δύο αγώνες πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος.

IMG_2098

Στον αγώνα των Μεγάρων το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο νεαρός αναβάτης του TEAM BOUSTAS κινήθηκε πιο γρήγορα από τον συναγωνισμό στις δοκιμές της Παρασκευής και το Σάββατο κατέλαβε την pole position στα χρονόμετρα.

IMG_5221

Την Κυριακή με μια αργή εκκίνηση βρέθηκε στην έβδομη θέση και μετά την έξοδο της Κ1 βρέθηκε στην πέμπτη θέση. Μετά από δύο-τρεις γύρους πέρασε στην τέταρτη θέση και κάλυψε αμέσως την διαφορά από τους προπορευόμενους συναθλητές του και στην Κ2 πέρασε τρίτος στον επόμενο γύρο.

IMG_2007

 

Στην συνέχεια του αγώνα οι προπορευόμενοι δυο αθλητές αλλάξανε θέση μεταξύ τους δύο φορές και ο Μίχας αρπάζοντας την ευκαιρία περνάει δεύτερος στην Κ8 και πρώτος στην έξοδο της Κ1.

Συνεχίζοντας τον γρήγορο ρυθμό του γύρο με τον γύρο δημιουργεί απόσταση ασφαλείας και μεγαλώνει την διαφορά του από τον συναγωνισμό συνεχώς συναντώντας τελικά την καρό στον εικοστό δεύτερο γύρο στην πρώτη θέση της κατηγορίας του.

IMG_1775

Ο αθλητής κινήθηκε με γρήγορους ρυθμούς επιτυγχάνοντας και το best lap του αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: “Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου, τον John, τον Manos, τον Gianakopoulos, τον Aggelos και τον Eddy για την προσπάθεια τους, την άψογη μοτοσυκλέτα και την εξαιρετική προετοιμασία. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που βοηθήσανε την προσπάθεια μου και την Triumph Hellas.
Ευχαριστώ τους συναθλητές αγωνιζόμενους μου για έναν όμορφο και ασφαλή αγώνα. Είμαι χαρούμενος με τον αγώνα και τον αφιερώνω στο TEAM BOUSTAS.”

IMG_2191

 

Σχετικά Άρθρα