Πρωτάθλημα για τον Λέανδρο Ντότσικα και την Yamaha Tsokos Racing

Ο τελευταίος διπλός αγώνας του Π.Π.Τ. 2017, πραγματοποιήθηκε στην πίστα των Μεγάρων, και η ομάδα Yamaha Tsokos Racing έτοιμη -όπως πάντα-  δίνει το παρόν, με αναβάτη τον Λέανδρο Ντότσικα που αγωνίζεται στην κατηγορία Racing 250, με πλεονέκτημα στην βαθμολογία να προσπαθήσει και πάλι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά της Παρασκευής, ο Λέανδρος Ντότσικας, κατάφερε να κάνει τον 1ο χρόνο και πάλι, έχοντας εξασφαλίσει για άλλη μια φορά την pole position, ήτοι 9 στην σειρά, ενώ για την ομάδα είναι η 23η pole position συνεχόμενη!

Οι αγώνες του διημέρου είχαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αφού τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή, ο Λέανδρος Ντότσικας, έφερε από μια νίκη αντίστοιχα, έχοντας εδραιώσει τον τίτλο του Πρωταθλητή ήδη από το Σάββατο, αλλά με το αθλητικό πνεύμα που τον διέπει, όπως και την ομάδα Yamaha Tsokos Racing άλλωστε, αγωνίστηκε και την Κυριακή.

Οπότε πλέον, ο Λέανδρος Ντότσικας, έχει 2 συνεχόμενα πρωταθλήματα στο ιστορικό του σαν αναβάτης, ενώ η ομάδα Yamaha Tsokos Racing  έχει το 3ο συνεχόμενο!

Συνολικά, ήταν μια επιτυχημένη αγωνιστικά χρονιά, παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες που όλοι αντιμετωπίζουμε, αφήνοντας μια ικανοποίηση στους συντελεστές, φίλους, συνεργάτες, αλλά και χορηγούς της ομάδας Yamaha Tsokos Racing!

Στο κλείσιμο του Π.Π.Τ. 2017, η ομάδα Yamaha Tsokos Racing θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ στους χορηγούς της, που είναι οι ακόλουθοι: Τα Λιπαντικά – Πρόσθετα – Βελτιωτικά LIQUI MOLY που αντιπροσωπεύονται και διατίθεται σε Ελλάδα και Κύπρο από την εταιρεία  Ε.ΣΚΑΖΙΚΗΣ – Λ.ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. Τα Λιπαντικά Μοτοσυκλέτας για την Ελλάδα διατίθενται επίσημα από την εταιρεία Π.ΒΑΛΕΝΤΗΣ – Γ.ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε, ενώ συνεχίζοντας με τους υπόλοιπους χορηγούς έχουμε την εταιρεία PERISTERAS ελαστικά μοτο, του κ. Νίκου Περιστερά  με ελαστικά DUNLOP και κουβέρτες ελαστικών CHICKEN HAWK, την εταιρεία DUNLOP μέσω του κ. Δημήτριου Δημητρόπουλου, την YAMAHA μέσω του επίσημου εκπροσώπου της  στην Ελλάδα, την εταιρεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., χορηγός επικοινωνίας της ομάδας, είναι το περιοδικό MOTOGP WORLD, το ηλεκτρονικό περιοδικό Biker Spirit, την τηλεοπτική εκπομπή MOTO & BIKE TV, την εταιρεία CL BrakesKOSTPART του κ. Σταμάτη Κοντογιάννη για τα φρένα, την εταιρεία AFAM ΤΑΣΟΥΛΗΣ αλυσίδες-γρανάζια, την εταιρεία ERMAX ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ζελατίνες, την εταιρεία MOURATIS GPSEBIMOTO για τα φαίρινγκ της μοτοσυκλέτας, την εταιρεία VGR Team Γεωργακόπουλος για τις αναρτήσεις, τον κ. Μάνο Πετρόπουλο για την διαχείρηση των ηλεκτρονικών της μοτοσυκλέτας, την εταιρεία BIZZARE STICKERS του κ. Ηρακλή Λεοντή για τα αυτοκόλλητα, τα πανό και τις σημαίες της ομάδας, την εταιρεία X Large του κ. Στέλιου Δημητριάδη για το ανανεωμένο εσωτερικό των paddock της, το φυσικοθεραπευτήριο Φυσιολύσις του κ. Πάνου Παγώνη, το γυμναστήριο TOTAL Power & Fitness του γυμναστή κ. Νίκου Νικολακόπουλου, την εταιρεία ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ αρτοποιία ζαχαροπλαστική που φροντίζει και για την φιλοξενία των καλεσμένων στα paddock της ομάδας, οι βαφές των μοτοσυκλετών έγιναν από την εταιρεία RAINBOW ΒΑΦΕΣ, την εταιρεία EXPOPIECE του κ. Σπύρου Παραβατού για τις μοκέτες των paddock, την εταιρεία enovo.com του κ. Βασίλη Μπαμιατζή για την διαχείριση της εικόνας και της επικοινωνίας της ομάδας, αλλά και την superbmotos.com του κ. Λευτέρη Ρηγόπουλου για τον όλο σχεδιασμό της ομάδας (φορτηγό, πανό, paddock, εμφανίσεις, σχεδιασμό μοτοσυκλετών κ.α.).

Η ομάδα Yamaha Tsokos Racing θέλει να ευχαριστήσει επίσης, όλους όσους την υποστηρίζουν και την ακολουθούν, σε κάθε αγωνιστική της προσπάθεια και να δώσει μια υπόσχεση, ότι θα προσπαθεί κάθε χρόνο για το καλύτερο δυνατό, τόσο από πλευράς θεάματος και επιτυχιών, όσο και από το αθλητικό πνεύμα που την χαρακτηρίζει!

Σχετικά Άρθρα