Πωλείται το Honda CBR1000RR Fireblade SP2 του Nicky Hayden στο WorldSBK

Θέλετε να αποκτήσετε ένα κομμάτι ιστορίας και μια μηχανή γνήσια WorldSBK;

Η Ten Kate Racing Team θέτει προς πώληση την πραγματική Honda CBR1000RR Fireblade SP2 του MotoGP Legend και παγκόσμιου πρωταθλητή, Nicky Hayden.

Δεν μιλάμε για ένα Fireblade SP2 που αντίγραφο της μοτοσυκλέτας του Nicky Hayden, αλλά είναι η πραγματική μηχανή  που χρησιμοποιούσε σε πολλές αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος WSBK.

Οι έχοντας το ανάλογο πορτοφόλι και ποσό μπορούν να αποκτήσουν αυτό το μοναδικό κομμάτι της ιστορίας και να το έχουν ως μέρος της σούπερ ακριβής συλλογής τους καθώς η ζητούμενη τιμή για τη μοτοσυκλέτα Honda WorldSBK του Hayden, που κατασκευάστηκε από την Ten Kate Racing, είναι ένα επιβλητικό ποσό των 95.000€ συν κάτι “ψιλά για εκτελωνισμούς και λοιπά έξοδα”

Φυσικά, η μοτοσυκλέτα περιλαμβάνει τα αντίστοιχα σασί και τους αριθμούς κινητήρα με όλα τα σωστά αντικείμενα που ταιριάζουν σε μια τέτοια μοτοσυκλέτα. Οι ακριβείς προδιαγραφές που χρησιμοποιούνταν από τον Nicky Hayden σε αγώνες περιλαμβάνουν το κιτ κινητήρα TKR / Cosworth, το πακέτο ηλεκτρονικών της Cosworth, τις αναρτήσεις της Öhlins WorldSBK-spec, τα φρένα της Nissin + Yutaka WorldSBK, ψαλίδι της TKR swingarm, τροχοί της Marchesini, και  σύστημα εξάτμισης WorldSBK-spec Akrapovic.

Η μοτοσυκλέτα έχει ρυθμιστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που χρησιμοποιούσε ο Nicky Haden στην πίστα.

Ο μελλοντικός υπερήφανος ιδιοκτήτης αυτής της Honda θα λάβει επίσης πιστοποιητικό γνησιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον κ. Kervin Bos στο [email protected] για περισσότερες λεπτομέρειες και ερωτήσεις.

: TKR / Cosworth engine kit
: Cosworth package with TKR fly-by-wire system*
: Öhlins WSBK spec
: Nissin WSBK spec calipers & Yutaka discs
: Aluminium braced
: TKR / GPMS (Hayden spec)
: Marchesini
: Akrapovic WSBK spec

WordPress Gallery Extra

Σχετικά Άρθρα