Παρουσίαση των χορηγιών της Motul για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας

Παρουσίαση των  χορηγιών της Motul για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στην πίστα Sparta Racing Circuit- MOTUL.

Η Motul εισέρχεται στην νέα αγωνιστική χρονιά με δυο επίσημες χορηγίες στην αγωνιστική δραστηριότητα στο χώρο της μοτοσυκλέτας.

Η περσινή επιτυχημένη συνεργασία με την Team Wolf-Racing Motul συνεχίζεται. Ο Χάρης Παρασκευόπουλος, ο οποίος με τη Yamaha R1 κατέκτησε την 2η θέση του περσινού Πρωταθλήματος Ταχύτητας, χαρίζοντάς μας εκπληκτικά ρεκόρ και εξαιρετικές επιδόσεις, έχει ολοκληρώσει μια σκληρή προετοιμασία κατά την διάρκεια του χειμώνα και μας υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις για τη νέα σεζόν, που ξεκινάει το επόμενο Σαββατοκύριακο στην πίστα των Μεγάρων. Η ομάδα Wolf-Racing Motul θα ενισχυθεί με ένα νέο αναβάτη, τον Γιώργο Παπασταύρου στην κορυφαία κατηγορία Superbike, ο οποίο θα αγωνίζεται επίσης με Yamaha R1.

Η πόλη της Σπάρτης έχει πλέον έναν ακόμη λόγο να ταυτιστεί με τον αριθμό 300. Το λογότυπο 300V της αξεπέραστης αγωνιστικής σειράς λιπαντικών της Motul θα στολίζει την πίστα Sparta Racing Circuit Motul, η οποία ανακατασκευάστηκε, αναβαθμίστηκε και θα φιλοξενήσει μια σειρά από αγωνιστικές δραστηριότητες για το 2017. Μεταξύ των Track-Days, των αγώνων time-attack και των drift challenges, σημαντική θέση στο πρόγραμμα του 2017 κατέχει το αναγεννημένο ελληνικό Supermoto Cup, μια πρωτοβουλία της Wolf-Racing και αξιοσημείωτη προσπάθεια του Γιώργο Παρασκευά. Ταυτόχρονα θα φιλοξενήσει αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Supermoto στις 14 Μαΐου 2017.

Σημαντικό γεγονός για το 2017 αποτελεί και η συνεργασία της Motul με την MV Agusta, η οποία αποτελεί επέκταση και ενίσχυση της παγκόσμιας συνεργασίας της Motul με ένα από τα πιο επιβλητικά brand μοτοσυκλετών. Τα δύο ιστορικά brand μοιράζονται από κοινού υψηλές αξίες και θα είναι παρόντα με την ομάδα MV AGUSTA-MOTUL στην κατηγορία των 600cc στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας με την νέα F3 675 και με οδηγό τον Βασίλη Ευθυμίου.

Σε αναμονή μιας χρονιάς με πολύ μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον σε όλες τις κατηγορίες, ευχόμαστε σε όλους τους εμπλεκόμενους καλή αγωνιστική χρονιά!

WordPress Gallery Extra