Παρουσιάστηκε η Repsol Honda Team στην Ινδονησία

Ο Marc Marquez και ο Dani Pedrosa παρουσίασαν την νέα RC213V τους στο Sentul International Circuit της Τζακάρτα στην Ινδονησία.

Στο δρόμο τους για την Αυστραλία για τη δεύτερη περίοδο δοκιμών του MotoGP για το 2016, Marc Marquez και Dani Pedrosa, έκαναν μια στάση στην Ινδονησία, για την επίσημη παρουσίαση της Honda Team Repsol και της νέας RC213V, για την νέα σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

00_pres_jakarta_0757.big

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η ομάδα επιλέγει  να κάνει την επίσημη παρουσίαση της στην Ινδονησία, όπου το πάθος για το MotoGP είναι απίστευτο και όπως επιβεβαίωσε ο υπουργός Αθλητισμού της χώρας, υπάρχουν πλάνα για να μπει η συγκεκριμένη πίστα στο καλεντάρι του MotoGP το εγγύς μέλλον.

Οι δυο αναβάτες της Repsol Honda συνάντησαν τους ντόπιους οπαδούς τους κατά τη διάρκεια του διημέρου, υπέγραψαν αυτόγραφα και έδειχναν να το διασκεδάζουν όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία που έκατσαν στις drums που υπήρχαν στο σκηνικό. Το ταξίδι τους συνεχίζεται για την Αυστραλία, όπου η δράση θα μεταφερθεί και πάλι στην πίστα του Phillip Island, 17 με 19 Φεβρουαρίου.

Untitled-1

Marc Marquez: “Ποτέ δεν παύει να με εκπλήσσει το πως οι άνθρωποι εδώ στην Ινδονησία, δείχνουν την άνευ όρων αγάπη τους και την υποστήριξη τους στο MotoGP. Έτσι είναι μεγάλη τιμή για μας να παρουσιάσουμε εδώ στο Sentul Circuit, επίσημα την νέα RC213V μας σήμερα και να συναντήσουμε τόσους πολλούς θαυμαστές μας εδώ με την ευκαιρία. Τώρα επόμενος προορισμός μας είναι η Αυστραλία και ανυπομονώ να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας να κατανοήσουμε τα νέα δεδομένα των ηλεκτρονικών και τον συνδυασμό τους με τον  νέο κινητήρα. Κάναμε μερικά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση κατά τη διάρκεια των τριών ημερών στην Sepang, αλλά πρέπει προχωρήσουμε  λίγο περισσότερο στο Phillip Island. Είμαι βέβαιος ότι οι μηχανικοί του HRC και η ομάδα μου θα βρουν τις κατάλληλες ρυθμίσεις όσο ασχολούμαστε με το νέο λογισμικό και το συνηθίζουμε.”

1184616545201419756_1045324604_big

Dani Pedrosa: «Σήμερα είχαμε την επίσημη παρουσίαση της ομάδας μας και νιώθω πολύ περήφανος που αποτελώ μέρος της Honda Team Repsol καθ’όλη την διάρκεια της καριέρας μου στο MotoGP. Φέτος νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Έχουμε αρκετές  αλλαγές να αντιμετωπίσουμε και έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, αλλά ανυπομονώ να συνεχίσουμε το έργο μας και να τις κατανοήσουμε. Οι υποστηρικτές μας εδώ στο Sentul μας έκαναν να νιώσουμε τόσο ευπρόσδεκτοι, κάτι που λειτουργεί ως μεγάλη ώθηση ενόψει των επόμενων δοκιμών στο Phillip Island.  Είμαι χαρούμενος που φέτος θα κάνουμε δοκιμές σε τρεις διαφορετικές πίστες, με διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Νομίζω ότι είναι πολύ χρήσιμο και θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα το νέο κινητήρα, τα νέα ηλεκτρονικά και τα νέα ελαστικά».

697321935068360704_big

Shuhei Nakamoto: «Αυτή η χώρα είναι πολύ σημαντική για τη Honda και τη Repsol και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ αυτό το Σαββατοκύριακο. Είμαστε επίσης ευτυχείς που ακούμε από τον Υπουργό Αθλητισμού ότι υπάρχει η πρόθεσή να έχουμε αγώνα MotoGP εδώ. ΟΙ οπαδοί της Ινδονησίας αξίζουν να δουν ζωντανά τους ήρωες στο MotoGP σε δράση! Την επόμενη εβδομάδα ο Marc και ο Dani θα έχουν τρεις σημαντικές ημέρες δοκιμών στο Phillip Island. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να βελτιώσουμε τις γνώσεις μας πάνω στο νέο κοινό λογισμικό και τα ελαστικά της Michelin. Ασχολούμαστε επίσης αρκετά με το νέο μας κινητήρα, αλλά πιστεύω ότι οι μηχανικοί μας θα είναι σε θέση να δώσουν στον Dani και στον Marc μια ανταγωνιστική μηχανή για να παλέψουν για το πρωτάθλημα! ”

Σχετικά Άρθρα