Παν. Πρωτ. Ταχ. 2015 – Προπόνηση στα Μέγαρα εν όψη του 4ου αγώνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την Κυριακή 30 Αυγούστου, ήταν η τελευταία μέρα που είχαν δυνατότητα βάση του κανονισμού οι αγωνιζόμενοι να κάνουν προπόνηση στην πίστα των Μεγάρων, εν όψη του 4ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, που θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου 2015 στα Μέγαρα.

Έτσι στα πλαίσια του EXTREMETRACKDAYS, είδαμε σχεδόν όλους τους πρωταγωνιστές των κατηγοριών να είναι εκεί και να κάνουν την τελευταία τους προπόνηση.

IMG_5463

Χάρης Παρασκευόπουλος (56 βαθμούς)

Οι πρωταγωνιστές της Μεγάλης κατηγορίας, Super Stock, Χάρης Παρασκευόπουλος (56 βαθμούς), Λευτέρης Πίππος (52 βαθμούς) και Σάκης Συνιώρης (50 βαθμούς), όπου διεκδικούν την πρωτιά της βαθμολογίας.

IMG_4133

Λευτέρης Πίππος (52 βαθμούς)

Το παρόν στην προπόνηση έδωσαν επίσης και οι Βασίλης Ευθυμίου , Φώτης Τσαλίκης, Μιχάλης Σπηλιώτης, Βασίλης Γερακίτης, Γιώργος Μαρκεσίνης, Δημήτρης Πρόιος που επανήλθε μετά τον τραυματισμό του στις Σέρρες, Γιώργος Παρασκευάς και ο Γρήγορης Παναγιωτόπουλος που θα τρέξει στον επόμενο αγώνα με ένα R1.

IMG_4202

Γρήγορης Παναγιωτόπουλος

Από την κατηγορία των SuperSport, τελευταία προπόνηση έκανε ο Κώστας Πολίτης που είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς, τον Δημήτρη Πρόιο , Ηλία Μπαξίσογλου, Ηλία Γλυκό και τον Νίκο Περιστερά.

IMG_4277

Κώστας Πολίτης

Από την δίχρονη κατηγορία είδαμε λίγους οδηγούς όπως ο Ανδρέας Λεφέβρ, ο Γιώργος Κίτσος, ο Βασίλης Στάμου, ο Στάθης Τελεγιωρίδης και ο Γιάννης Φλαμής.

IMG_5604

Ανδρέας Λεφέβρ

Από την κατηγορία OPEN είδαμε τον Ηλία Μπαξίσογλου όπου είναι πρώτος στην βαθμολογία, τον Τάσο Κωστάρα, Λάμπρο Γκουντούμα , Γιώργο Λιούντρη, Σταύρο Σταμουλακάτο, Θύμιο Καρκούλα, Νίκο Γεωργόπουλο και ίσως και κάποιοι άλλοι που μας «ξέφυγαν».

IMG_4117

Ηλίας Μπαξίσογλου

Προπόνηση έκαναν και οι Νίκος και Δημήτρης Καρακώστας με το CBR600. Τα Καρακωστάκια δεν θα αγωνιστούν στον επερχόμενο αγώνα του ΠΠΤ, αφού προετοιμάζονται για τον αγώνα της Χερέθ στην Ισπανία στις 20 Σεπτεμβρίου.

IMG_3735

Με ένα Yamaha M3 είδαμε να κάνει προπόνηση ο Νότης Παπαπαύλου!

Πολλές απουσίες από την προπόνηση, άλλα σίγουρα δεν σημαίνει πως δεν θα συμμετέχουν στον 4ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στις 13 Σεπτεμβρίου στα Μέγαρα, μιας και είναι  πολλοί αυτοί που δεν συμμετέχουν στην τελευταία ελεύθερη προπόνηση.

Ελπίζουμε να τους δούμε όλους στο τριήμερο του αγώνα, που ελπίζουμε να γίνει τελικά και να έχουμε σύντομα ενημέρωση μιας και μας μένουν λιγότερες από 6 μέρες!

WordPress Gallery Extra

Σχετικά Άρθρα